Ingrediente
- Ingrediente Pulpe de pui cu smantana - Reteta savuroasa si usor de pregatit
- 3 pulpe mari
- 2 cepe potrivite
- 400g smantana
- 1 morcov
- cateva fire de patrunjel
- o lingurita faina
- sare dupa gust
- o lingura ulei
Mod de preparare
Cum se prepara Pulpe de pui cu smantana - Reteta savuroasa si usor de pregatit
Am spalat pulpele de pui si le-am portionat in 2. Ceapa am taiat-o marunt, morcovul l-am dat prin razatoare si le-am pus intr-o cratita impreuna cu uleiul. Dupa ce s-au inmuiat am pus pulpele si un pic de apa cat sa le acopere si le-am lasat la fiert la foc mic. Se ia spuma cu o paleta si se continua fierberea. Dupa ce au fiert bine, am amestecat intr-un bol smantana cu o lingurita de faina ,dupa care am pus supa din cratita si am dizolvat-o bine apoi am turnat-o peste pulpe si am mai lasat sa dea cateva clocote. Se pune un pic de patrunjel deasupra, la servire.
Noi am servit cu mamaliguta, dar merge foarte bine cu o garnitura de Cartofi natur si cu o Salata de varza.
La fel de gustoasa este si reteta de Pui manastiresc, pe care trebuie neaparat sa o incerci. Este o bunatate!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu smantana - Reteta savuroasa si usor de pregatit" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (5)
|