Pulpe de pui cu smantana - Reteta savuroasa si usor de pregatit

Postat de dariadeea in Pui
2 Mai 2013 | 11744 vizualizari
Pulpe de pui cu smantana - Reteta savuroasa si usor de pregatit

 Bucurati-va de o experienta culinara delicioasa si reconfortanta cu pulpele de pui cu smantana! Aceasta reteta savuroasa si usor de pregatit este perfecta pentru a satisface pofta de ceva delicios si satisfacator. Pulpele de pui sunt fragede si suculente, iar sosul cremos de smantana adauga o nota de bogatie si savoare. Aceasta masa poate fi pregatita rapid si este ideala pentru o cina de familie sau pentru a impresiona la ocazii speciale. Savurati fiecare muscatura si bucurati-va de combinatia perfecta de arome si texturi.

Ingrediente

  • Ingrediente Pulpe de pui cu smantana - Reteta savuroasa si usor de pregatit
  • 3 pulpe mari
  • 2 cepe potrivite
  • 400g smantana
  • 1 morcov
  • cateva fire de patrunjel
  • o lingurita faina
  • sare dupa gust
  • o lingura ulei

Mod de preparare

Cum se prepara Pulpe de pui cu smantana - Reteta savuroasa si usor de pregatit

Am spalat pulpele de pui si le-am portionat in 2. Ceapa am taiat-o marunt, morcovul l-am dat prin razatoare si le-am pus intr-o cratita impreuna cu uleiul. Dupa ce s-au inmuiat am pus pulpele si un pic de apa cat sa le acopere si le-am lasat la fiert la foc mic. Se ia spuma cu o paleta si se continua fierberea. Dupa ce au fiert bine, am amestecat intr-un bol smantana cu o lingurita de faina ,dupa care am pus supa din cratita si am dizolvat-o bine apoi am turnat-o peste pulpe si am mai lasat sa dea cateva clocote. Se pune un pic de patrunjel deasupra, la servire.

Noi am servit cu mamaliguta, dar merge foarte bine cu o garnitura de Cartofi natur si cu o Salata de varza.

La fel de gustoasa este si reteta de Pui manastiresc, pe care trebuie neaparat sa o incerci. Este o bunatate!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu smantana - Reteta savuroasa si usor de pregatit" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (5)
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Pui la cuptor, umplut cu legume, ciuperci si orez

Postat de merisor67

Pui la cuptor, umplut cu legume, ciuperci si orez

Spalam bine puiul si il punem la fiert in apa cu 1 lingurita sare, intr-un vas incapator. Il lasam sa fiarba aproximativ 15 minute dupa ce apa a atins punctul de fierbere si inlaturam spuma...

Citeste continuarea

Pui fraged in sos picant de rosii si ardei copt

Postat de merisor67

Pui fraged in sos picant de rosii si ardei copt

Eu am folosit carne de la un pui de tara care a avut si suficienta grasime, astfel incat nu am mai adaugat ulei.  Spalam bine carnea de pui si o punem la fiert in apa cu sare si cateva foi...

Citeste continuarea

Comentarii

la 02.05.2013, 21:01
Ce buneee!
la 02.05.2013, 22:17
la 02.05.2013, 22:27
la 02.05.2013, 23:10
la 03.05.2013, 08:02

Vezi toate comentariile (5)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking