Pulpe de pui cu smantana - Reteta savuroasa si usor de pregatit

Postat de dariadeea in Pui
2 Mai 2013 | 11782 vizualizari
Pulpe de pui cu smantana - Reteta savuroasa si usor de pregatit

 Bucurati-va de o experienta culinara delicioasa si reconfortanta cu pulpele de pui cu smantana! Aceasta reteta savuroasa si usor de pregatit este perfecta pentru a satisface pofta de ceva delicios si satisfacator. Pulpele de pui sunt fragede si suculente, iar sosul cremos de smantana adauga o nota de bogatie si savoare. Aceasta masa poate fi pregatita rapid si este ideala pentru o cina de familie sau pentru a impresiona la ocazii speciale. Savurati fiecare muscatura si bucurati-va de combinatia perfecta de arome si texturi.

Ingrediente

  • Ingrediente Pulpe de pui cu smantana - Reteta savuroasa si usor de pregatit
  • 3 pulpe mari
  • 2 cepe potrivite
  • 400g smantana
  • 1 morcov
  • cateva fire de patrunjel
  • o lingurita faina
  • sare dupa gust
  • o lingura ulei

Mod de preparare

Cum se prepara Pulpe de pui cu smantana - Reteta savuroasa si usor de pregatit

Am spalat pulpele de pui si le-am portionat in 2. Ceapa am taiat-o marunt, morcovul l-am dat prin razatoare si le-am pus intr-o cratita impreuna cu uleiul. Dupa ce s-au inmuiat am pus pulpele si un pic de apa cat sa le acopere si le-am lasat la fiert la foc mic. Se ia spuma cu o paleta si se continua fierberea. Dupa ce au fiert bine, am amestecat intr-un bol smantana cu o lingurita de faina ,dupa care am pus supa din cratita si am dizolvat-o bine apoi am turnat-o peste pulpe si am mai lasat sa dea cateva clocote. Se pune un pic de patrunjel deasupra, la servire.

Noi am servit cu mamaliguta, dar merge foarte bine cu o garnitura de Cartofi natur si cu o Salata de varza.

La fel de gustoasa este si reteta de Pui manastiresc, pe care trebuie neaparat sa o incerci. Este o bunatate!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu smantana - Reteta savuroasa si usor de pregatit" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (5)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate

Retete similare

Piept de pui cu garnitura de gutui, in sos caramel

Postat de RODIMUR

Piept de pui cu garnitura de gutui, in sos caramel

Se curăță, se spală, se scurge de apă și se taie pieptul de pui, în bucăți cu grosimea de 1,5 cm. În vasul în care se va prepara mâncarea se toarnă uleiul și...

Citeste continuarea

Tigaie calda de ciuperci si pui

Postat de privatelaura

Tigaie calda de ciuperci si pui

Spalam, uscam si taiem pieptul in cuburi mai marisoare. Ciupercile se curata/ se spala si (daca sunt mai marisoare) se taie in 4, cat mai mari pentru ca ele scad la calit. Daca sunt mai micute, eu...

Citeste continuarea

Comentarii

la 02.05.2013, 21:01
Ce buneee!
la 02.05.2013, 22:17
la 02.05.2013, 22:27
la 02.05.2013, 23:10
la 03.05.2013, 08:02

Vezi toate comentariile (5)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking