Pulpe de pui dezosate cu orez si legume la cuptor

Postat de panacris in Pui
15 Feb 2012 | 10308 vizualizari
Pulpe de pui dezosate cu orez si legume la cuptor

Pentru masa de pranz, gustos, savuros si simplu de realizat!

Ingrediente

  • pulpe dezosate 600 g.
  • orez 200 g
  • legume congelate (morcovi, conopida, brocoli) 200 g.
  • apa 600 ml.
  • sare iodata
  • piper proaspat macinat

Mod de preparare

Pulpele se spala si se aseaza intr-o tava rezistenat la caldura. Legumele comgelate se aseaza peste carne. Orezul ales si spalat se presara peste carne si legume. Se adauga apa, se presara cu sare si piper si se introduca la cuptorul incins in prealabil, cca. 30 de minute la foc potrivit, neacoperit.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui dezosate cu orez si legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (14)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Inimi si pipote de pui in sos de smantana

Postat de MotanLaOale

Inimi si pipote de pui in sos de smantana

Ceapa se curata, se spala si se toaca marunt. Pipotele si inimile se curata, se spala, se scurg si se usuca cu un servet. Intr-o cratita se pune untul la topit, se adauga ceapa si se caleste...

Citeste continuarea

Tarta cu pui si legume

Postat de xana

Tarta cu pui si legume

Pentru aluat se amesteca bine cu degetele margarina si faina, apoi se adauga cele 2 albusuri si sare. Se framanta pana se obtine un aluat nelipicios. Se da la frigider pana il vom folosi....

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.02.2012, 11:15
Pe gustul meu daca sunt dezosate si dezpelitate pulpele
la 15.02.2012, 11:19
Ma bucur Mihaela, numai ca am folosit pulpe nedezpielitate, doar dezosate!
la 15.02.2012, 11:20
ce spectacol de culori
foarte bun
la 15.02.2012, 11:44
Dia
la 15.02.2012, 12:54
Ce pofta mi-ai facut!

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking