Pulpe de pui gratinate in vasul roman

Postat de nadina73 in Mancaruri cu carne
22 Iul 2010 | 13621 vizualizari
Pulpe de pui gratinate in vasul roman

usor,rapid si foarte gustos

Ingrediente

  • 1 kg pulpe pui fara piele
  • 3 linguri unt
  • 6 linguri pesmet
  • 3 lingura ulei masline
  • 4-5 dinti usturoi
  • sare
  • piper
  • delikat
  • 50 g cascaval ras
  • 50 ml vin alb
  • 1/2 ardei rosu
  • 1 ceapa
  • frunze telina

Mod de preparare

Se condimenteaza pulpele cu sare piper,delikat(optional) si se pun in vasul roman uns cu `putin ulei ,se pun si bucatele de ardei  si ceapa la fel si cateva frunze de telina daca va plac da o aroma foarte buna. Se pune si o canita de apa se da tava la cuptor pentru 30 minute la 170 grade,se acopera cu folie de aluminiu sau un capac pt a nu se usca prea tare carnea

Pesmetul se amesteca cu untul topit si 1 lingura ulei masline dupa care  se pune usturoiul pisat putina sare si piper dupa care se pun peste pulpele prajite deja,pe fiecare in parte cate 1 lingura buna,dupa care se pune cascaval ras si se stropesc cu vinul alb dupa care se  da tava la cuptor pentru inca maxim 10 minute.

Cand pulpele sant gata rumenite se scot si se servesc cu garnituta de cartofi ,orez sau legume fierte

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui gratinate in vasul roman" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (101)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Perisoare si cartofi noi in sos de rosii

Postat de sufletista

Perisoare si cartofi noi in sos  de rosii

Intr-un bol amestecam carnea cu oul,orezul(spalat si scurs bine de apa),faina,ceapa si usturoiul tocate marunt.patrunjelul tocat si condimente dupa gust,amestecam bine si dam la frigider cca 30...

Citeste continuarea

Fasole pastai cu kaizer

Postat de gurita_ta2005

Fasole pastai cu kaizer

Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in ulei de masline si unt. Se adauga kaizerul taiat feliute si se adauga peste ceapa ,se lasa sa se rumeneasca putin,impreuna cu usturoiul strivit,se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.07.2010, 21:38
aoleu...chiar vrei sa fac inundatie?noroc ca stau la partier
la 22.07.2010, 22:03
mai nici nu am pus bine reteta si rocsi hopsa nu zici ca iar v-am ademanitnu am trimis nimic pe mess
la 22.07.2010, 22:04
ok rocsi te astpt la o portie mai am doua bucati le pun la incalzit ?
la 22.07.2010, 22:12
pai dak te urmaresc ce vrei..da te rog k nu imi place sa mananc rece chiar dak e cald afara...am o oroare pentru mancarea gatita rece...
la 22.07.2010, 22:21
ok acuma le pun la cuptor vrei si garnitura nu? si murataura?sa stiu cum sa pun masa nu dealta de asta te intreb?

Vezi toate comentariile (101)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking