Pulpe de pui imbracate

Postat de Constelatialeu in Pui
24 Iun 2016 | 12067 vizualizari
Pulpe de pui imbracate

M-am gandit sa nu le fie frig si le-am facut imbracaminte...

Ingrediente

  • 6 pulpe de pui
  • 3 linguri kechup dulce 
  • 2 linguri mustar dulce
  • 1 lingura mustar cu boabe
  • 1 lingurita condiment Garam Masala
  • sare
  • piper
  • 100 ml ulei
  • faina pentru tavalit pulpele

Mod de preparare

Mai intai curatam pulpele , le spalam si apoi le stergem cu un prosop, le saram si le tavalim prin faina. Apoi ne apucam de ''imbracaminte''. Intr-un castron punem kechup-ul, mustarul dulce, mustarul cu boabe, condimentele Garam Masala, piper. Toate acestea le amestecam si apoi turnam uleiul ca la maioneza si amestecam bine. Cu ajutorul unei pensule ungem pulpele cu acest amestec. In tava de la aragaz  asezam hartie de copt in asa fel incat sa avem si de acoperit tava, asezam pulpele in tava, acoperim bine cu hartia de copt si dam tava la cuptor pentru 2 ore la foc mic, apoi scoatem tava din cuptor, scoatem hartia de deasupra si mai ungem din nou pulpele, dam la cuptor pentru inca 1 ora sa se rumeneasca bine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui imbracate" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pulpe de pui imbracate in cascaval

Postat de MotanLaOale

Pulpe de pui imbracate in cascaval

Pulpele se curata, se spala, se taie in doua si se usuca. Se presara cu vegeta, piper si boia pe ambele parti. Se pune uleiul intr-o tava, ceapa curatata si taiata rondele si jumatate din...

Citeste continuarea

Ciocanele imbracate in bacon si garnitura de orez cu legume

Postat de Constelatialeu

Ciocanele imbracate in bacon si garnitura de orez cu legume

Curatam ciocanele si le spalam bine.Le punem la fiert cu cca 2 l apa si 2 cuburi de maggi. Lasam sa fiarba cca 20 min. Scoatem ciocanelele pe o farfurie si le lasam sa se raceasca putin. Apoi...

Citeste continuarea

Comentarii

la 24.06.2016, 22:02
Acum trebuie sa le dezbracam sa nu le fie cald
la 24.06.2016, 22:06
Misulico ai ganduri necurate?
la 24.06.2016, 22:40
Ce le-ai infofolit asa???
la 24.06.2016, 22:53
Die, tremurau in congelator....
la 25.06.2016, 01:25
bune

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking