Ingrediente
- 2 pulpe de pui intregi
- 5-6 cartofi potriviti
- 3 lg suc bolognese( eu am cumparat)
- o jum de ceapa
- 2 lg bulion
- cateva masline negre fara sambure
- ulei, sare, piper, vegeta, patrunjel verde, oregano
Mod de preparare
pulpele le-am fiert in supa de galuste. le-am scos cand au fiert, si le-am luat pielita( sotul nu o mananca,dar o las la supe, ca e grasa si da gust bun). am incins putin ulei in tigaie, am pus pulpitele si le-am lasat sa prinda un pic de crusta. intr-o canita am amestecat 2 lg de bulion cu piper si vegeta , am pus si un catel de usturoi taiat in patru si am turnat peste pulpite. am mai lasat vreo 5 min sa se inabuse in sos.
am taiat ceapa felite subtiti si am inabusit-o f putin in ulei, fara s ase prajeasca, am adaugat cartofii fierti in prealabil in coaja , curatati si zdrobiti cu furculita . am adaugt si sucul bolognese si putin oregano, am amestecat f bine si am mai stins cu o canita de supa de carne. am potrivit gustul cu spiper si vegeta, si daca mai e nevoie putina sare, am adaugat cateva masline taiate in patru si patrunjel verde .
P.S. mergea de minune cu castraveti murati sau alta muratura, dar...acum imi lipsesc cu desavarsire....offfffff!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui inabusite cu cartofi in suc alla bolognese" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (32)
|