Pulpe de pui inabusite cu cartofi in suc alla bolognese

Postat de adasev12 in Pui
8 Feb 2011 | 4650 vizualizari
Pulpe de pui inabusite cu cartofi in suc alla bolognese

Ingrediente

  • 2 pulpe de pui intregi
  • 5-6 cartofi potriviti
  • 3 lg suc  bolognese( eu am cumparat)
  • o jum de ceapa
  • 2 lg bulion
  • cateva masline negre fara sambure
  • ulei, sare, piper, vegeta, patrunjel verde, oregano

Mod de preparare

pulpele le-am fiert in supa de galuste. le-am scos cand au fiert, si le-am luat pielita( sotul nu o mananca,dar  o las la supe, ca e grasa si da gust bun). am incins putin ulei in tigaie, am pus pulpitele si le-am lasat sa prinda un pic de crusta. intr-o canita am amestecat 2 lg de bulion cu piper si vegeta , am pus si un catel de usturoi taiat  in patru si am turnat peste pulpite. am mai lasat vreo 5 min  sa se inabuse in sos.

am taiat ceapa felite subtiti si am inabusit-o f putin in ulei, fara s ase prajeasca, am adaugat cartofii fierti in prealabil in coaja , curatati si zdrobiti cu furculita . am adaugt si sucul bolognese si putin oregano, am amestecat f bine si am mai stins cu o canita de supa de carne. am potrivit gustul cu spiper si vegeta, si daca mai e nevoie putina sare, am adaugat cateva masline taiate in patru si patrunjel verde .

P.S. mergea de minune cu castraveti murati sau alta muratura, dar...acum imi lipsesc cu desavarsire....offfffff!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui inabusite cu cartofi in suc alla bolognese" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (32)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Piept de pui si ciuperci in sos de branzeturi

Postat de merisor67

Piept de pui si ciuperci in sos de branzeturi

Tăiem pieptul de pui în fâșii, pe care le condimentăm cu sare și piper, apoi le trecem prin făină. Într-o tigaie antiaderentă, topim untul în ulei de măsline,...

Citeste continuarea

Pui Kiev

Postat de RuxyRux

Pui Kiev

Pieptul de pui se spala, se taie in doua, apoi fiecare bucata se feliaza si se deschide un buzunar. Eu am avut piepti mari de pui, astfel ca am reusit sa scot 5 bucati. Untul moale se freaca cu...

Citeste continuarea

Comentarii

la 08.02.2011, 18:32
la 08.02.2011, 18:39
si yo
la 08.02.2011, 19:09
ce bun
la 08.02.2011, 19:14
la 08.02.2011, 19:22
la masa la tine daca vin imi canti uraturi? ce fain....vin ca-mi place mancarica ta

Vezi toate comentariile (32)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking