Ingrediente
- 10 pulpe de pui inferioare
- 3 linguri marmelada
- 2 linguri mustar
- 2 linguri otet de vin alb
- 3 linguri ulei de masline extra virgin
- sare de mare grunjoasa
- piper negru proaspat macinat
Mod de preparare
Preparati sosul, intr-o tava incapatoare care o veti introduce la cuptor. Se amesteca ingredientele de mai sus: marmelada, mustarul, otetul de vin alb, uleiul de masline, sare, piper. In acest sos puneti pulpele de pui si intoarceti-le pe toate partile, pana cand sunt acoperite toate cu sos.
Dupa care, introduceti tava in cuptor pe 200 C pentru 40 min., dupa 40 min. verificati carnea si daca mai e nevoie mai lasati inca 20 min. sau pana cand carnea se desprinde usor de os.
Dupa ce sunt gata, luati pulpele de pui din tava si sosul turnati-l intr-un bol pentru a se pune peste cartofi, cand veti sevi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui la cuptor cu muştar&marmeladă" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (2)
|