Pulpe de pui la cuptor cu muştar&marmeladă

Postat de articook in Pui
9 Iun 2010 | 4241 vizualizari
Pulpe de pui la cuptor cu muştar&marmeladă

Aceasta reteta este atit de usor de facut, si foarte gustoasa, are un gust dulce acrisor. Ca si garnitura, se potrivesc cartofii Hasselback. Am folosit marmelada de gutui, imi place ca se poate folosi orice fel de marmelada. Gasesti mai multe retete pe blogul meu personal: www.foodandproducts-ro.blogspot.com/p/x.html

Ingrediente

  • 10 pulpe de pui inferioare
  • 3 linguri marmelada
  • 2 linguri mustar
  • 2 linguri otet de vin alb
  • 3 linguri ulei de masline extra virgin
  • sare de mare grunjoasa
  • piper negru proaspat macinat

Mod de preparare

Preparati sosul, intr-o tava incapatoare care o veti introduce la cuptor. Se amesteca ingredientele de mai sus: marmelada, mustarul, otetul de vin alb, uleiul de masline, sare, piper. In acest sos puneti pulpele de pui si intoarceti-le pe toate partile, pana cand sunt acoperite toate cu sos.

Dupa care, introduceti tava in cuptor pe 200 C pentru 40 min., dupa 40 min. verificati carnea si daca mai e nevoie mai lasati inca 20 min. sau pana cand carnea se desprinde usor de os.

Dupa ce sunt gata, luati pulpele de pui din tava si sosul turnati-l intr-un bol pentru a se pune peste cartofi, cand veti sevi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui la cuptor cu muştar&marmeladă" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (2)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Perisoare de pui cu smantana

Postat de Dya

Perisoare de pui cu smantana

Tocam pieptul de pui (daca nu l-am cumparat deja tocat), adaugam cele doua oua si sarea si piperul dupa gust. Omogenizam compozitia si formam perisoarele pe care le vom pune impreuna cu supa de...

Citeste continuarea

Pulpe de pui cu legume si bere

Postat de farfuriavesela

Pulpe de pui cu legume si bere

Pulpele de pui se spala bine si se usuca cu un prosop de hartie, se portioneaza (separand partea superioara de cea inferioara), se condimenteaza cu sare si piper Ceapa se taie marunt si se pune...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.06.2010, 18:03
ai niste retete..........
la 18.12.2014, 08:59

Vezi toate comentariile (2)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking