Pulpe de pui la cuptor cu orez “pătrunjat”

Postat de ionix in Pui
24 Mai 2010 | 7763 vizualizari
Pulpe de pui la cuptor cu orez “pătrunjat”

Ingrediente

  • 4 pulpe de pui
  • 1 fir de usturoi verde
  • 1 fir de ceapă verde
  • 3 linguri cu sos de tomate
  • 2 linguri cu apă
  • Sare, piper
  • o cană cu orez fiert + o legătură de pătrunjel proaspăt

Mod de preparare

  Pulpele de pui se spala bine si se pun într-o cratiţă la bain-marine în cuptor.

Când sunt aproape făcute se pune ceapa verde şi usturoiul verde tăiat rondele.

Se dă la cuptor încă 5 minute şi se adaugă sosul de tomate amestecat cu apă, sare şi piper.

Se mai lasă încă 10 minute şi se serveşte cu orezul “pătrunjat”.

Orezul l-am fiert normal iar la sfarsit i-am adaugat mult patrunjel tocat.

 

Poftă bună!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui la cuptor cu orez “pătrunjat”" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (10)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Piept de pui la cuptor cu mozzarella, rosii cherry si busuioc - Pui caprese

Postat de Bucataras

Piept de pui la cuptor cu mozzarella, rosii cherry si busuioc - Pui caprese

Incalzeste cuptorul la 200 grade C. Pune pieptul de pui intr-un castron, adauga condimentele, usturoiul pisat, sarea si piperul, apoi 1 lingura ulei de masline. Nu am trecut o anume...

Citeste continuarea

Tocana taraneasca de pui

Postat de eumimi

Tocana taraneasca de pui

Fierbem carnea de pui si oprim supa. Prajim apoi carnea de pui, doar cat sa o rumenim putin. In acelasi ulei in care am rumenit carnea de pui, calim ceapa taiata julienne pentru 7-8 minute....

Citeste continuarea

Comentarii

la 24.05.2010, 20:54
Hi hi...patrunjat! N-am incercat niciodata orez cu patrunjel. Tre sa fie bun. In alta ordine de idei, bine ai revenit.
la 24.05.2010, 21:00
eu vreau sa revolutionez limba romana daca altii reusesc cu "succesuri", eu de ce n-as reusi cu "patrunjatul" ? : hehehe... mersic... dar vin si dispar... "revin" din cand in cand pentru a nu va lasa sa ma dati uitarii
la 24.05.2010, 21:24
foarte foarte bun
la 24.05.2010, 21:34
orezul cu patrunjel e super! eu pun din plin
la 24.05.2010, 21:53
si eu pun la final patrunjel.

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking