Pulpe de pui marinate cu legume in vasul roman

Postat de kamy in Pui
2 Mai 2011 | 3676 vizualizari
Pulpe de pui marinate cu legume in vasul roman

Fara cuvinte.

Ingrediente

  • 8 pulpe de pui intregi
  • 2 portocale
  • 1 lamaie
  • 4-5 cartofi potriviti
  • 1 conserva ciuperci
  • 1/2 pachet de legume cu orez
  • 200 ml bulion
  • cimbru
  • sare,piper
  • frunze de marar sau patrunjel

Mod de preparare

   Pulpele se curata, se spala ff bine,se sareaza,pipereaza,se freaca bine cu cimbru si se pun intr-un castron impreuna cu zeama de la portocale si lamaie.Se lasa la frigider cel putin o ora.

   Vasul roman se pune in apa(sa-l acopere cel putin 2 ore)se sterge in interior,se unge bine cu unt,se pun cartofii taiati cuburi mai mari,se presara putina sare si piper,se pun ciupercile,mix-ul de legume inghetate,se presara sare si piper,se pun pupele,bulionul,se mai presara sare piper si cimbru,se pune capacul si se baga in cuptor.Se da drumul la foc,potrivit 1 ora,dupa care 1ora, mic.

Cand serviti puteti presara frunze proaspete de marar sau patrunjel.

Pofta buna!!!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui marinate cu legume in vasul roman" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (47)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Reteta de tocanita de pipote si inimi, o mancare gustoasa si economica

Postat de gicuta69

Reteta de tocanita de pipote si inimi, o mancare gustoasa si economica

Cum se prepara Reteta de tocanita de pipote si inimi, o mancare gustoasa si economica Spalam bine pipotele si inimile si le punem la fiert in apa rece cu un praf de sare. Indepartam spuma care...

Citeste continuarea

Pui fraged in sos picant de rosii si ardei copt

Postat de merisor67

Pui fraged in sos picant de rosii si ardei copt

Eu am folosit carne de la un pui de tara care a avut si suficienta grasime, astfel incat nu am mai adaugat ulei.  Spalam bine carnea de pui si o punem la fiert in apa cu sare si cateva foi...

Citeste continuarea

Comentarii

la 02.05.2011, 19:02
ce fain
la 02.05.2011, 19:02
ce bunatate.......................
la 02.05.2011, 19:02
rocsi...hai la masa
la 02.05.2011, 19:03
ela...si tu
la 02.05.2011, 19:14
si eu

Vezi toate comentariile (47)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking