Pulpe de pui mexicane

Postat de medioto59 in Mancaruri cu carne
28 Noi 2010 | 6800 vizualizari
Pulpe de pui mexicane

Aceste pulpe sunt cu dedicatie...............pentru Diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiaaaa........dar eu stiu ca Dia nu poate sa manance singura si cu siguranta va servi toti bucatarasii.

Ingrediente

  • 6 pulpe de pui superioare
  • ulei
  • boia de ardei dulce
  • marar uscat
  • 2 cepe
  • 3-4 linguri pasta de rosii
  • 1 lingura otet
  • 1 lingurita rasa cu zahar
  • patrunjel verde
  • faina
  • sare,piper

Mod de preparare

Pulpele se spala, se indeparteaza pielita si se lasa la scurs.Se condimenteaza cu sare, piper, marar uscat si boia de ardei si apoi se tavalesc prin faina , se scutura pentru a indeparta excesul de faina si apoi se prajesc in ulei .Cand pulpele sunt bine facute si rumenite se scot si  se pun pe un prosop absorbant pentru indepartatea excesului de ulei.

In uleiul care a ramas de la prajitul pulpelor calim ceapa taiata marunt apoi adaugam pasta de rosii, o cana cu apa , zaharul si  otetul .Lasam sa dea in clocot si adaugam si pulpele .Condimentam cu sare si piper dupa gust si lasam sa scada sosul , acoperind cu capac vasul.

Asezonam cu patrunjel verde si servim cu mamaliguta.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui mexicane" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (49)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pui cu legume mexicane trase la tigaie

Postat de reisnaor_2006

Pui cu legume mexicane trase la tigaie

Se spala bine pulpele.Intr-un castron punem 3-4 linguri de ulei de masline , (in functie de cate pulpe vreti sa pregatiti) usturoiul taiat feliute si condimentele. Amestecam totul bine, pana se...

Citeste continuarea

Dovlecel umplut si pui tandoori

Postat de Dea_Dea

Dovlecel umplut si pui tandoori

Pulpele fara piele se condimenteaza cu sare, piper, condiment tandoori, colorant , adaugam iaurtul si omogenizam. Lasam carnea la frigider cel putin 30 min. Am pus carnea in tigaie si al...

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.11.2010, 22:16
Aha,sunt prima,am venit si cu 5f,poate capat un copan si eu.
la 28.11.2010, 22:16
a ia iai..mexico...am sosit
la 28.11.2010, 22:20
ce bine arata
la 28.11.2010, 22:29
Iooooooooooooi Vaaaaaaaaai tulaaaaaai era sa ma duc la culcare si sa nu vad ce mancare mi-ai pregatit Medi de aia te iubesc eu pe tinepentru ca nu-i frumos sa ma lacomesc de una singura,impart si cu ceilalti pofticiosicare cu siguranta sunt muuuuuulti
la 28.11.2010, 22:29
si de mamine toate excelent arata

Vezi toate comentariile (49)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking