Pulpe in sos Bechamel

Postat de ela in Pui
12 Oct 2010 | 10927 vizualizari
Pulpe in sos Bechamel

Ingrediente

  • 1kg pulpe intregi,
  • 100gr unt,
  • 50gr faina,
  • 250ml lapte,
  • 500gr smantana pt gatit,
  • 1legatura patrunjel tocat,
  • sare,piper,vegeta
  • 1cub vegeta de pui,
  • 1fir ceapa verde

Mod de preparare

Pulpele se taie in doua,se sareaza si se pipereaza.50gr unt se pune intr-o tigaie mai mare,se lasa sa se topeasca apoi se pun pulpele care se lasa la prajit,intorcand din cand in cand,pana terminam sosul.

50 gr unt se pune la topit,apoi se adauga faina,amestecand repede sa nu se faca cocoloase,apoi punem smantana si laptele si amestecam bine.Lasam la foc mic 15minute,amestecand sa nu se prinda sosul.

Prajeala de la pulpe se arunca,apoi turnam sosul peste pulpe,punem si firul de ceapa taiat rondele si punem din nou pe foc inca 20-25minute,acoperim cu un capac si amestecam din cand in cand.Saram si piperam,daca mai este nevoi,punem vegeta si cubul de vegeta.

Oprim focul si presaram deasupra patrunjelul tocat.Servim cald cu piure de cartofi si salata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe in sos Bechamel" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (139)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Lasagna duo - pui si vita

Postat de Constelatialeu

Lasagna duo - pui si vita

Am folosit doua forme ca de chec din silicon, una pentru lasagna cu carne de pui si alta pentru lasagna cu carne de vita. Dupa ce am tocat carnea de pui si vita, am curatat ceapa si am taiat-o...

Citeste continuarea

Perisoare de pui cu sos bechamel

Postat de Patricia_Iordache_79

Perisoare de pui cu sos bechamel

Cum preparam perisoarele:   Punem intr-o oala 2 l de apa, la fiert. Amestecam intr-un vas carnea tocata, oul, ceapa tocata marunt, orezul (spalat si scurs), patrunjel, marar, sare,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 12.10.2010, 00:18
primaaaa
la 12.10.2010, 00:19
ce rapida ai fost...doar ce am pus reteta
la 12.10.2010, 00:21
am zis sa mananc eu tot
la 12.10.2010, 00:23
hai,ca azi te las pe tine sa mananci cat vrei
la 12.10.2010, 00:35
Lilik mai lasa si pentru altii. Imi e o foameeeeeeee

Vezi toate comentariile (139)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking