Pulpe inferioare de pui imbracate in foietaj

Postat de medioto59 in Pui
9 Mai 2010 | 13085 vizualizari
Pulpe inferioare de pui imbracate in foietaj

Ingrediente

  • .1 pachet aluat foietaj
  • .8 buc. pulpe inferioare(sau cate doriti)
  • .8 felii branza topita feliata
  • .1 ou
  • .seminte (mac, susan,dovleac......ce preferam)
  • .faina
  • .sare, piper

Mod de preparare

Se indeparteaza pielita de pe pulpe si apoi se pun intr-un vas,la fiert cu apa si putina sare.

Dupa ce sunt bine fierte se scot ,se lasa putin sa se racoreasca si apoi se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.

Pe o plansa pe care am presarat putina faina se intinde aluatul si se presara si el cu faina.

Se taie bucati patrate.

Pe fiecare patrat se pune cate o felie de branza topita(patratul de aluat trebuie sa fie mai mare decat felia de branza topita) si apoi pulpa.

Se "imbraca" bine pulpa in aluat astfel incat sa nu se desfaca ,ungem cu ou batut si presaram cu seminte.

Se da la cuptor, la foc potrivit pana se rumenesc.

Se servesc alaturi de o garnitura .

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe inferioare de pui imbracate in foietaj" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (48)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Mâncare de năut cu pui și stafide

Postat de CulinaryRainbow

Mâncare de năut cu pui și stafide

Acum să vă explic rețeta. :) Pentru începu am pus năutul la fiert în apă cu un praf de sare. Am tras la tigaie pulpele împreună cu zahărul brun pentru a se rumeni...

Citeste continuarea

Orez brun cu legume si piept de pui

Postat de Dya

Orez brun cu legume si piept de pui

Taiem pieptul de pui in cuburi mici, rumenindu-le apoi in cele 2-3 linguri cu ulei. Adaugam rand pe rand, ciupercile si porumbul, precum si restul legumelor tocate dupa bunul plac. Le calim,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.05.2010, 14:29
bine mai arata!
la 09.05.2010, 14:34
of ca mi-a luat-o gaby inainte
la 09.05.2010, 14:35
voiam sa ma apuc sa fac mancare,dar cred ca vin la tine
la 09.05.2010, 14:43
Multumesc,Gaby!.....te poti servi cu cate vrei ,ela a mancat ieri pana i s-a facut rau asa ca astazi mai usurel
la 09.05.2010, 14:45
Ela, du-te te rog la bucatarie ca deja ma pregatesc sa plec spre tine..............te rog sa ma astepti asa cum se cuvine, cu masa plina de bunatati................hai ca iti dau un pupic ca sa prinzi putere

Vezi toate comentariile (48)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking