Pungute cu surprize

Postat de nadina73 in Aperitive / Garnituri
7 Mai 2010 | 6414 vizualizari
Pungute cu surprize

rapid usor si foarte gustos

Ingrediente

  • carne de pui fiarta(am pus piept de curcan )
  • bacon 7-8 feliute taiate subtiri
  • cascaval 8-9bucatele
  • sunca felii foarte mari(taiata foarte subtire)7-8 bucati
  • ulei de masline
  • 50 g unt
  • 2-3 ciuperci champinion mari(nu am avut )
  • sare ,piper
  • patrunjel verde
  • 1 rosie

Mod de preparare

Se fierbe pieptul de curcan(se poate si cu pulpe cred) in apa cu putina sare apoi se lasa la racit

Se taie bucatele si se condimenteaza cu sare si piper

Ciupercile se taie feliute si se calesc putin in ulei (eu nu am avut  ciuperci si am inlocuit cu cascaval)

Se ia o bucata de piept taiat si se pune cate o feliuta de cascaval  deasupra si sub bucata de piept  se pune ciuperca taiata 2-3 feliute ( eu nu am avut ciuperci si am inlocuit tot cu cascaval)dupa care se pune bucata de bacon peste ele si in final se pun pe felia de sunca (gigant)si se strang colturile se aduna, se pune cate o bucatica de cascaval taiat patratel sau triunghi si se prinde cu scobitoare

Se pregatesc bucatile  (am pregatit 8 si nu am facut decat 4 ,restul maine)si se pun intr-un vas de yena uns cu unt .Se pun pungutele in vas si se mai pun bucatele de unt peste pungute , putin ulei de masline si feliute de rosii

Se da la cuptor pentru 15-20 minute.

Se servesc cu garnitura de orez sau piure sau ca si aperitiv

Sunt grozave cu ciuperci (maine sigur iau  ciuperci)

Daca ti-a placut reteta noastra "Pungute cu surprize" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (69)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Placinta cu spanac in aluat de foietaj

Postat de andaoana

Placinta cu spanac in aluat de foietaj

Eu am folosit spanac proaspat pe care l-am curatat si l-am spalat bine . L-am oparit in apa cu sare si apoi l-am tocat . Se poate folosi spanac congelat . Aluatul de foietaj pentru tarte sarate...

Citeste continuarea

Sandwich-uri cu chifle la cuptor

Postat de rocsi_1612

Sandwich-uri cu chifle la cuptor

Chiflele: Cernem faina intr-un bol, punem sarea. Drojdia o frecam cu zaharul pana se dizolva, o punem peste faina. Adaugam oul, incepem sa le amestecam. Punem smantana, iaurtul, framantam bine,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.05.2010, 00:52
inca nu ai furculite,dar mananc si cu mana,ca tare bine arata
la 07.05.2010, 01:36
sa sti ca merg super bine cu mana si sant si mai gustoase
la 07.05.2010, 01:38
ela ce zici vi
la 07.05.2010, 02:25
astept sa iau furculitele si vin
la 07.05.2010, 02:27
apoi cred ca maine ela ca bucataras dorme si nu are cine corecta reteta

Vezi toate comentariile (69)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking