Racituri de pui

Postat de Geanina87 in Aperitive / Garnituri
9 Mar 2012 | 4907 vizualizari
Racituri de pui

Mie imi plac foarte mult raciturile si le fac de cate ori am ocazia.

Ingrediente

  • carne de pui (pulpe sau piept)
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • telina
  • mazare (din conserva)
  • 1 capatana de usturoi
  • 1 plic de gelatina (pt 500 ml zeama)
  • sare
  • 1 ou pt decor (optional)

Mod de preparare

Punem carnea la fiert. Spumuim bine, dupa care adaugam morcovii, ceapa si telina intregi. Dupa ce totul este fiert bine, adaugam usturoiul pisat si oprim focul. Potrivim de sare. Ceapa se scoate si se arunca, iar cu gelatina se procedeaza conform instructiunilor de pe plic.

Scot carnea si o desprind de pe os. Clatesc cu apa rece bolurile in care urmeaza sa pun raciturile si incep prin a aseza mai intai o felie de ou fiert, morcovul taiat rondele, mazarea, carnea si apoi zeama. Decorul difera de la o imaginatie la alta. Se dau raciturile la rece, iar dupa ce se incheaga se rastoarna pe o farfurie pt a avea un aspect mai placut. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Racituri de pui" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (7)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Piftii (racituri) cu carne de pui

Postat de autodiag

Piftii (racituri) cu carne de pui

Carnea se curata, se spala si se pune in oala sub presiune cu apa si sarea. Se curata morcovul si cepele, se spala si se pun peste carne. Se pune oala la foc mic pentru circa o ora. Se...

Citeste continuarea

Racituri

Postat de rocsi_1612

Racituri

Rasoalele de porc le spalam bine. Pulpele de pui le spalam si le parlim pe flacara,pe puf. Telina o curatam,o spalam si o taiem bucati mai mari. Morcovii ii curatam si ii spalam. Cepele le...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.03.2012, 13:41
bun bun
la 09.03.2012, 13:46
bun
la 09.03.2012, 15:04
la 09.03.2012, 15:09
super bun
la 09.03.2012, 16:41
Foarte bune

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking