Ingrediente
- 250 g ravioli ai funghi porcini
- 300 g piept de pui
- o ceapa
- 3-4 catei de usturoi
- Sare, piper, cimbrisor, oregano, busuioc
- 4-5 rosii cherry
- Suc de rosii cherry
- 2 linguri de capere
- 50 g unt
- Pentru décor:
- Parmesan ras
- Frunze de busuioc
Mod de preparare
Pune intai pastele la fiert in apa clocotita.
Intre timp curata ceapa, usturoiul si toaca-le marunt.
Taie pieptul de pui in cubulete.
Topeste untul intr-o tigaie, adauga ceapa si usturoiul tocate, amesteca cat sa isi lase aroma, apoi pune cuburile de pui peste.
Condimenteaza cu sare, piper, cimbrisor, oregano, busuioc sau cu alte plante aromatice, in functie de ce preferi si lasa puiul pana se gateste pe toate partile. Fiind taiata in bucati mici, carnea nu are nevoie de un timp de gatire prea mare.
Pune pastele ravioli umplute cu ciuperci porcini in tigaie peste pui, adauga rosiile cherry taiate in jumatate, caperele, adauga si sos de rosii si putin din zeama in care au fiert pastele.
Lasa sa se intrepatrunda toate aromele, sosul sa devina usor consistent si opreste focul.
Presara parmesan ras peste ravioli cu pui si capere, cateva frunzuite de busuioc si pofteste la masa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ravioli cu ciuperci porcini, pui si capere" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
|