Ingrediente
- Pentru aluat avem nevoie de:
- 150 g faina
- 150 g gris
- 3 oua
- sare
- Pentru umplutura:
- 150 g spanac
- 250 g branza(eu am pus perlute de branza)
- 1 ceapa mica
- 3 catei usturoi
- 1 lingura ulei de masline
- sare,nucsoara,piper Pentru sos :
- unt
- salvie
Mod de preparare
Prima data pregatim aluatul:
Am framantat un aluat din toate ingredientele,il framantam foarte bine pana se dezlipeste de pe maini si de bol. Punem aluatul in folie de aluminiu si il dam la frigider pentru 1 ora.
Intre timp pregatim umplutura:
Tocam ceapa si usturoiul si le calim in putin ulei. Adaugam spanacul si le calim impreuna dupa care le lasam la racit. Branza o punem la strecurat. Dupa ce s-a racit spanacul il amestecam cu branza si condimentam dupa gust cu sare,piper si nucsoara.
Scoatem aluatul din frigider,intindem o foaie subtire,taiem formele,in mijlocul fiecarei forme punem o lingurita de umplutura,cu o pensula inmuiata in apa,ungem marginile dupa care le lipim. Fierbem ravioli in apa cu sare si o lingura de ulei. Topim untul,adaugam o lingura de ulei si salvie taiata marunt. Scoatem ravioli in untul cu salvie si ii intoarcem pe foc mic cca 3 minute.
Pofta Buna !!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ravioli cu spanac si branza aromati in unt si salvie" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (14)
|