Rondele de ardei - aperitiv-

Postat de diamond in Aperitive / Garnituri
23 Apr 2013 | 8061 vizualizari
Rondele de ardei - aperitiv-

Azi am o reteta foarte simpla si foarte buna care incanta repejor papilele gustative... crantz, crantz... ardei capia rosu, aromat...branza, verdeta, sunca... super bun! Un aperitiv bun si colorat pt platourile cu aperitive de Paste!

Ingrediente

  • 6 ardei capia marisori
  • 250 gr. sunca
  • 150 gr. unt
  • 400 gr. branza cremoasa
  • 100 gr. telemea oi (verificati sa nu fie prea sarata)
  • 1 ardei gras galben
  • 2 catei usturoi
  • 1 jumatate de ceapa( eu am pus ceapa rosie)
  • patrunjel tocat
  • boia dulce
  • sare, piper

Mod de preparare

-ardeii:se spala, se curata de cotoare si seminte si se pun la scurs pe un prosop de bucatarie...

-sunca se taie cubulete, ardeiul gras si el...
ceapa si usturoiul se toaca marunt...
apoi intr-un bol se adauga toate cele de mai sus alaturi de patrunjelul tocat cu finete, branza cremoasa, untul moale, telemeaua rasa...

-se amesteca totul, potrivim de sare, piper...

-cu acest amestec umplem ardeii, apasand incet cu lingurita ca sa se umple bine... ii acoperim cu folie alimentara si dam la frigider pt doua ore...
se taie rondele, se asaza pe platou... preasari deasupra boiaua dulce!

Pofta mare!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rondele de ardei - aperitiv-" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (19)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aperitiv clatite cu pate si cascaval

Postat de sufletista

Aperitiv clatite cu pate si cascaval

Clatite -intr-un bol mixam ouale cu un praf de sare,adaugam laptele,uleiul,apa minerala,amestecam adaugand treptat faina,praful de copt,piper. Amestecam bine cu mixerul(sau cu telul)acoperim...

Citeste continuarea

Hummus (pasta de naut)

Postat de Valclaudia

Hummus (pasta de naut)

Clatim boabele de naut sub jet de apa rece, apoi le punem la hidratat in apa de seara pana dimineata. Clatim din nou boabele, apoi le punem la fiert in apa cu sare si bicarbonat pana se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.04.2013, 17:06
Cat este de bun!!! Super! La favorite cu ea
la 23.04.2013, 17:10
bun rau!
la 23.04.2013, 18:23
Da foarte bine pe platou!
la 23.04.2013, 18:38
la 23.04.2013, 18:39
bun bun

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking