Rosie umpluta cu salata de vinete

Postat de nadina73 in Aperitive / Garnituri
11 Iul 2010 | 8426 vizualizari
Rosie umpluta cu salata de vinete

un aperitiv familiar cum zice sotul,la asa o rosie mare am mancat toti 4.........nu a mai ramas

Ingrediente

  • 1 rosie de 500 g de gradina
  • 1-2 vinete
  • maioneza 7-8 linguri
  • sare
  • piper
  • ceapa proaspata 1-2 fire
  • salata verde-decor

Mod de preparare

Se taie rosia feliute dar nu pana la baza apoi se umple cu salata de vinete

Vinetele se coc se lasa la scurs apoi se toaca, se amesteca cu maioneza ,ceapa tocata ,sare ,piper .

Se serveste ca si aperitiv ,este grozav ,am vazut la Oana si mi-a placut tare mult ,si la Danuta

Se pot umple rosii mai mici, eu am avut una gigant si am zis e pacat sa nu o pregatesc asa, sa va arat si voua

Este un aperitiv pe cat de aspectuos pe atat de bun si gustos

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosie umpluta cu salata de vinete" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (19)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Clafoutis cu rosii cherry si busuioc

Postat de vio_dreams

Clafoutis cu rosii cherry si busuioc

Intr-un vas termorezistent uns cu ulei de masline asezam rosiile (ale mele au fost de la congelator). Batem ouale cu sarea si piperul.Adaugam faina treptat, pana se omogenizeaza.Adaugam laptele...

Citeste continuarea

Snitele de soia la cuptor

Postat de privatelaura

Snitele de soia la cuptor

Feliile de soia le punem la fiert in apa, cu putina sare si 2 lg ulei masline. Se fierb cam 15-20 min. Dupa ce s-au fiert, le scoatem si le lasam la scurs. intr-un castron, batem cele doua oua...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.07.2010, 01:25
Maaaaama ce "rosioara"!
la 11.07.2010, 07:50
am facut si eu asa ceva dar cu branza.............frumos si gustos.............5 furcu..........
la 11.07.2010, 08:32
Pai Nadina,la fetele tale nu te gandesti eu las furculitele ca stiu sigur ca mai faci
la 11.07.2010, 08:41
ce super arata!!
la 11.07.2010, 09:40
mama Nadina, da' cu ce tai tu rosia asa frumos?

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking