Rosie umpluta cu salata de vinete

Postat de nadina73 in Aperitive / Garnituri
11 Iul 2010 | 8426 vizualizari
Rosie umpluta cu salata de vinete

un aperitiv familiar cum zice sotul,la asa o rosie mare am mancat toti 4.........nu a mai ramas

Ingrediente

  • 1 rosie de 500 g de gradina
  • 1-2 vinete
  • maioneza 7-8 linguri
  • sare
  • piper
  • ceapa proaspata 1-2 fire
  • salata verde-decor

Mod de preparare

Se taie rosia feliute dar nu pana la baza apoi se umple cu salata de vinete

Vinetele se coc se lasa la scurs apoi se toaca, se amesteca cu maioneza ,ceapa tocata ,sare ,piper .

Se serveste ca si aperitiv ,este grozav ,am vazut la Oana si mi-a placut tare mult ,si la Danuta

Se pot umple rosii mai mici, eu am avut una gigant si am zis e pacat sa nu o pregatesc asa, sa va arat si voua

Este un aperitiv pe cat de aspectuos pe atat de bun si gustos

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosie umpluta cu salata de vinete" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (19)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Oua umplute cu pate si ciuperci

Postat de rocsi_1612

Oua umplute cu pate si ciuperci

Punem ouale la fiert cu un praf de sare pentru 8-10 minute din momentul in care incepe sa fiarba apa din oala. Le scurgem cand sunt gata, le bagam sub jetul de apa rece sa se racoreasca apoi le...

Citeste continuarea

Briose cu branzeturi

Postat de rocsi_1612

Briose cu branzeturi

Ouale le mixam spuma impreuna cu un praf de sare. Incorporam uleiul apoi iaurtul. Branzeturile le dam toate pe razatoare. Adaugam parmezanul cu cascavalul, apoi casul de oaie si telemeaua de vaca....

Citeste continuarea

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max + Espresso Machine

- 500 lei
2999.99 lei
2499.99 lei

Comentarii

la 11.07.2010, 01:25
Maaaaama ce "rosioara"!
la 11.07.2010, 07:50
am facut si eu asa ceva dar cu branza.............frumos si gustos.............5 furcu..........
la 11.07.2010, 08:32
Pai Nadina,la fetele tale nu te gandesti eu las furculitele ca stiu sigur ca mai faci
la 11.07.2010, 08:41
ce super arata!!
la 11.07.2010, 09:40
mama Nadina, da' cu ce tai tu rosia asa frumos?

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking