Rosii umplute cu ciuperci

Postat de nadina73 in Aperitive / Garnituri
24 Feb 2010 | 7766 vizualizari
Rosii umplute cu ciuperci

aperitive gustoase

Ingrediente

  • 1 kg ciuperci proaspete
  • 1 ceapa
  • putin ulei pt calit ceapa
  • piper
  • sare,
  • maioneza,
  • masline pt palmieri
  • bete frigarui si patrunjel verde
  • rosii de marime mijlocie
  • 3-4 catei usturoi
  • sâmbure masline negre pt decor fara

Mod de preparare

Se curata ciupercile se spala bine apoi se taie marunt, ceapa la fel se toaca foarte fin si se caleste in putin ulei 2-3 minute apoi se pune 1 lingurita boia dulce si ciupercile marunt taiat, piper sare si se lasa sa fiarba bine pana scade apa (nu mai puneti apa ca lasa ele),

Dupa ce s-au fiert bine se pun intr-o strecuratoare sa se scurga bine, apoi se amesteca cu maioneza si usturoiul pisat marunt.

Rosiile se scobesc de miez si se pun la scurs cu partea taiata in jos. Dupa ce rosiile s-au scurs bine se pun ciupercile cu maioneza si se umplu rosiile apoi se orneaza cu masline negre (fiecaruia dupa gust) si  patrunjel.

Se aseaza langa niste palmieri facuti din masline si patrunjel verde pe bete de frigarui.

POFTA BUNA

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (3)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Vinete umplute cu ciuperci si cus-cus

Postat de RODIMUR

Vinete umplute cu ciuperci si cus-cus

Se curăță ciupercile de pielițe și de filamente, se spală, se scurg de apă și se feliază. Ceapa și usturoiul se curăță, se spală, se taie mărunt și se călesc ușor, în...

Citeste continuarea

Ciuperci umplute cu cas de oaie, la gratar

Postat de mihaelar63

Ciuperci umplute cu cas de oaie, la gratar

 Ciupercile se curata de codite si de pelite . Ciupercile se ung  sau se pulverizeaza cu ulei de masline cu ajutorul unei pensule . Daca nu aveti o pensula la indemana...

Citeste continuarea

Comentarii

la 24.02.2010, 14:52
Un aperitiv excelent ! Dar pe masa se mai vad si alte gustari, care par a fi foarte bune
la 24.02.2010, 16:06
multumesc mult ,da intradevar se mai vad si altele ,era o masa festiva ce i-am pregatit-o prietenei mele de ziua ei in ianuarie. Sotul ei vroia sa-i faca o surpiza placute sotiei lui si ..........cred ca am reusit
la 24.02.2010, 19:12
nadina, din pacate ai avut citeva retete indescifrabile ca mod de preparare. nu stiu ce se intimpla, dar nu puteau ramine astfel publicate.

2. ai avut o reteta preluata de pe un blog culinar cu tot cu poze. am sters-o si pe aceea si te rog sa nu mai preiei copy/paste din alte siteuri, altfel iti vom inchide contul si este pacat ...

Vezi toate comentariile (3)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking