Rosti cu dovlecei

Postat de Corina33 in Aperitive / Garnituri
8 Oct 2010 | 4656 vizualizari
Rosti cu dovlecei

Se pot servi langa o salata sau ca garnitura alaturi de friptura.

Ingrediente

  • 200 g cartofi
  • 2 dovlecei mici
  • 2-3 linguri faina
  • 1 lingurita maghiran
  • 4 linguri ulei
  • 50 g cascaval
  • sare,piper macinat

Mod de preparare

Se spala cartofii si se fierb in coaja cca 15 minute, apoi se scurg si se lasa la racit. Cand sunt reci se curata si se dau pe razatoarea mare impreuna cu dovleceii curatati si ei in prealabil.

Se condimenteaza cu sare si piper si se amesteca cu maghiranul (daca aveti proaspat) si 2-3 linguri de faina cat sa se lege compozitia.

Se pune uleiul la incins, se formeaza 4 lipii si se coc la foc mediu aprox. 10 minute pe fiecare parte. Dupa ce i-am intors se presara pe fiecare cascaval razuit, se acopera cu un capac cateva minute pana se topeste cascavalul, apoi se ia capacul.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosti cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (13)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Tarta aperitiv cu masline

Postat de RuxyRux

Tarta aperitiv cu masline

Untul rece taiat cubulete, se amesteca cu faina cernuta cu oul, cu smantana, praful de sare, faina si praful de copt si se framanta aluatul, apoi se infoliaza si se tine la rece 30 de minute....

Citeste continuarea

Bucheuri cu branza pufoasa si somon fume

Postat de Irina

Bucheuri cu branza pufoasa si somon fume

Am amestecat branza, pentru a putea umple mai usor bucheurile. Am pus-o intr-un posh, am ales un dui, dupa care, am umplut bucheurile, pe rand.  Puteti umple cam 8-10 bucheuri dintr-o...

Citeste continuarea

Comentarii

la 08.10.2010, 14:37
bunnn....aproape de post 5 f
la 08.10.2010, 14:37
da eu mananc azi ca-s la catolici
la 08.10.2010, 14:49
Kamy, mersi daca nu pui cascaval pe ei chiar sunt de post
la 08.10.2010, 14:51
la 08.10.2010, 15:07

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking