Rulada cu frisca si piersica

Postat de stoi_mimi in Prajituri
21 Oct 2010 | 5497 vizualizari
Rulada cu frisca si piersica

vazind reteta de rulada cu crenma caramel , si nu numai m-am gindit intr-o seara sa fac si eu si iata ce a iesit

Ingrediente

  • ptr blat :
  • 5 oua
  • 5ls zahar
  • 5ls faina
  • 2ls ulei
  • 1 zahar vanilat si esenta vanilie
  • ptr umplutura  :
  • 1/ l frisca lichida 
  •  2 piersici

Mod de preparare

blatul :se separa albusul de galbenus , albusul se bate spuma cu 1 praf de sare , apoi se adauga 2 linguri de zahar si se mixeaza in continuare. galbenusul se freaca cu uleiul si 3 lg de zahar , zaharul vanilat si esenta , se adauga albusul peste galbenusuri si se omogenizeaza usor dupa care punem   faina  cernuta  si se amesteca usor de sus in jos ptr a nu scoate aerul din albus. se ia  o tava de aragaz, se pune hirtie de copt dupa care ungem hirtia cu unt si tapetam cu faina si turnam compozitia ptr blat si o punem la copt ptr 10 min. apoi udam un prosop de bucatarie pe care se pune blatul si il rulam usor cu prosopul  si il lasam sa se raceasca .

ptr umplutura eu am folosit frisca si  piersica cubulete iar ptr decor ceva trandafiri din pasta de zahar

se mixeaza frisca bine ,se taie piersica cubulete si se amesteca cu 1/3 frisca , restul o pastram ptr decor  

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu frisca si piersica" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (13)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Desert rulada cu dovleac si ciocolata

Postat de ancutsa

Desert rulada cu dovleac si ciocolata

  Blatul: Mai întâi, speli dovleacul, îl cureți și tai din el o bucată, ai nevoie de doar 200 g. îl dai pe răzătoare, îl călești ușor într-o...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.10.2010, 11:21
la 21.10.2010, 11:40
Buna,buna.
la 21.10.2010, 11:54
cu frisca! yamii!
la 21.10.2010, 12:18
la 21.10.2010, 13:17
nasa mimi ,nu asa ca ai facut pentru fina ta?..................

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking