Rulada cu mascarpone si merisoare

Postat de epurasha2bb in Dulciuri
3 Iun 2010 | 3998 vizualizari
Rulada cu mascarpone si merisoare

racoroasa

Ingrediente

  • 4 linguri mascarpone,
  • 1 lingurita de miere,
  • zahar pudra,
  •  dulceata de meriosoare,
  • 1 lingurita de unt
  • un ou batut,
  • o lingura de smantana,
  • o lingura de faina,
  • 2 pliculete de zahar vanilinat,
  • 1 fiola esenta de vanilie,
  • 1 lingurita amidon

Mod de preparare

Se face o clatita mai groasa din:un ou batut, o lingura de smantana,o lingura de faina,2 pliculete de zahar vanilinat,1 fiola esenta de vanilie, 1 lingurita amidon.Apoi se coace in tigaia unsa cu unt, eu am folosit Doubletta.

Apoi amestecati 1/2 pahar de crema de branza cu smantana Apetito, cu crema mascarpone si cu margarina cu o lingurita de miere. Ungeti clatita racita.Apoi deasupra cremei punet cu lingurita dulceata de merisoare(merisoarele sunt foarte bune pentru stimularea circulatiei sangelui,sunt putin acrisoare).

Rulati cu grija si dati la rece.Apoi taiati rulouri si le serviti pudrate cu zahar si cu frunze de busuioc sau menta drept decor.Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu mascarpone si merisoare" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (12)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Desert rulada cu blat din albusuri, jeleu de merisoare si crema de lamaie

Postat de katty

Desert rulada cu blat din albusuri, jeleu de merisoare si crema de lamaie

Pregatim mai intai blatul. Mixam intr-un castron albusurile impreuna cu sarea, apoi cu zaharul pana devine o bezea ferma. Adaugam uleiul, vanilia si ompgenizam compozitia. Cernem faina amestecata...

Citeste continuarea

Comentarii

la 03.06.2010, 18:26
epurash dragalas, frumusel le mai asezi tu
la 03.06.2010, 18:34
mersi frumos gab! moaaa, ce-mi place cand snt alintata!
la 03.06.2010, 18:38
vreau si eu dak se poate si dak mai ai
la 03.06.2010, 18:50
frumoasa prezentarecred ca e tare buna
la 03.06.2010, 18:52
rocsi cu mare drag!
roxana multumesc!

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking