Rulada de porc cu carnat, si cartofi cu rozmarin

Postat de Sim0naWorld in Porc
20 Apr 2013 | 4667 vizualizari
Rulada de porc cu carnat, si cartofi cu rozmarin

Din cand in cand parca merge la fix o calorioasa d-asta.. :)

Ingrediente

  • 1 bucata piept de porc de 1 kg
  • 1 bucata carnat afumat
  • cascaval ras
  • sare
  • piper
  • ghimbir
  • boia iute
  • cimbru
  • oregano
  • 3 cartofi
  • boia iute
  • sare
  • rozmarin

Mod de preparare

Bucata de piept am condimentat-o, apoi am presarat putin cascaval ras, iar deasupra am pus carnatul afumat. Am rulat si am legat cu ata rulada, am uns-o cu ulei, am presarat cu boia iute si am pus-o intr-o tava tapetata cu hartie si unsa. Am adaugat o cescuta de apa si am dat la cuptorul preincalzit pentru cca 1 ora. Din cateva bucati de piept si carnat, am facut doua rulorui mai micute pe care le-am asezat langa rulada.

Intre timp am pregatit cartofii, i-am condimentat si i-am dat la cuptor pentru cca 40 minute.

Am servit rulada langa cartofii aromatizati, impreuna cu ceapa murata, ceapa murata in otet balsamic si castraveti in saramura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de porc cu carnat, si cartofi cu rozmarin" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (17)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Coaste lipicioase la cuptor

Postat de eumimi

Coaste lipicioase la cuptor

Pregatim amestecul cu bulion, sare, piper, ardei boia si ghimbir cu care vom unge coastele de porc. Le punem in tava si adaugam 1 cana de supa de pui sau de apa. Usturoiul il curatam de coaja...

Citeste continuarea

Varza cu sorici si pastrama de porc afumata

Postat de Pungasa_Rogue

Varza cu sorici si pastrama de porc afumata

Soriciul curatat de grasime si pastrama de porc afumata se taie in bucati mari si se clatesc cu apa. Se pun apoi intr-o cratita cu ulei si o lingurita de sare. Se pune cratita la foc, acoperind-o...

Citeste continuarea

Comentarii

la 20.04.2013, 22:33
;-bd
la 20.04.2013, 22:33
Buna tare arata! Simo
la 20.04.2013, 22:34
Vai de mine ce de bunatati aromate!
la 20.04.2013, 22:35
ma provoci sa scotocesc prin frigider... Doamne,ce bine arata!!
la 20.04.2013, 22:36
F buna mincarica!!!!

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking