Rulada de porc cu carnati si kaiser

Postat de Dea_Dea in Porc
6 Apr 2013 | 3726 vizualizari
Rulada de porc cu carnati si kaiser

Ingrediente

  • 500 gr pulpa porc
  • 2 bucati carnati subtiri semiafumati
  • 200 gr kaiser
  • 300 ml apa
  • 50 ml vin
  • 1 lingura miere
  • sare
  • piper
  • boia
  • praf de usruroi

Mod de preparare

Pulpa de porc se transeaza, se bate cu ciocanul de snitele, se condimenteaza cu sare, piper, boia, usturoi. Se pune kaiserul taiat felii si carntul, apoi se ruleaza si se leaga.

Se condimenteaza pe toate partile cu sare, piper, boia, se pune in vas de yena, se adauga apa si vinul, se acopera cu folie si se da la cuptorul preincalzit la foc potrivit 40 min.

Se scoate folia se unge cu miere si se mai da la cuptor in 40 minute. Dupa aceste minute se scoate se intoarce si se unge cu miere si se mai da la cuptor inca 40 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de porc cu carnati si kaiser" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (19)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Coaste de porc fierte in bere

Postat de AlexTeacher

Coaste de porc fierte in bere

Lasa coastele la marinat in bere, circa 24-48 de ore sau, daca nu ai timp, pune-le la fiert in bere, impreuna cu foile de dafin si piperul boabe. Lasa carnea sa fiarba la foc potrivit 2,5 - 3 ore....

Citeste continuarea

Pulpa de porc cu ciuperci in sos de rosii

Postat de katty

Pulpa de porc cu ciuperci in sos de rosii

Pulpa de porc o taiem cubulete de marime potrivita si o punem la prajit in uleiul incins. Dupa ce s-a rumenit usor, o stingem cu apa cat sa o acopere si o lasam sa fiarba pana scade la jumatate....

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.04.2013, 15:47
nu scapi pana n-o imparti cu mine... Nu plec de aici!
la 06.04.2013, 15:48
Claudia te astept !!
la 06.04.2013, 15:50
Nu glumi cu lucruri de-astea, in jumatate de ora pot fi la usa ta, daca-mi spui adresa
la 06.04.2013, 15:51
putem veni ,ca arata bestial
la 06.04.2013, 15:54
bun bun!

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking