Ingrediente
- 2 piepti de pui
- ciuperci brune
- 1 buchet brocoli
- 2 catei usturoi
- 3 rosii uscate
- 3 feliute de carnati chorizo
- sos soia,
- scortisoara
- curry
- fulgi de ardei iute
- muguri de pin
Mod de preparare
Pieptul de pui l-am batut usor cu ciocanul de snitele pentru a-l face mai subtire ca sa poate fi rulat cu usurinta,apoi l-am condimentat putin cu fulgi de ardei iute,scortisoara si curry.
Ciupercile le-am taiat bucatele,impreuna cu carnatii chorizo,usturoiul,rosiile uscate si le-am pus intr-o tigaie la foc sa le calesc putin.Prima data am pus usturoiul si ciupercile si mai apoisosul de soia, carnatii si rosiile.Cand ciupercile s-au inmuiat,am dat tigaia deoparte si am lasat putin aceasta umplutura sa se raceasca,apoi am adaugat-o pe pieptul de pui,am rulat si am legat apoi cu o sfoara ca sa nu se desfaca. Dupa ce am ansamblat ambele rulade,le-am pus putin pe foc intr-o tigaie cu un strop de ulei si le-am lasat 10 minute cat sa capete o culoare frumoasa. Mai apoi am incins bine cuptorul si am bagat ruladele acolo pentru aproximativ o ora.Cand ruladele au dat semne ca ar fi gata,am pus o oala cu apa si sare la foc si am oparit in ea brocoli,apoi l-am scos si l-am tras la tigaie impreuna cu usturoiul si mugurii de pin.
Am servit alaturi de o salata de rosii cu ierburi si ulei de masline.Rapid si racoros pentru o asemenea zi calda.
Pofta mare!
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de pui cu brocoli si muguri de pin" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (9)
|