Rulada din muschiulet de vitel cu legume

Postat de babi5 in Vita
16 Noi 2013 | 4899 vizualizari
Rulada din muschiulet de vitel cu legume

Ce sa va spun decit ca este foarte buna ,o faceam in vremurile de mult apuse la mesele de Revelion . Foloseam si la platouri reci doar ca le dadeam cu aspic, sa nu se oxideze. Bun bunut.

Ingrediente

  • 1 muschiulet de vitel (cca 1 kg )
  • 2 linguri mustar
  • 1 morcov
  • 1 castravete murat
  • 1 ardei galben gras
  • sare
  • piper
  • ulei
  • vegeta
  • salata pentru decor

Mod de preparare

Am taiat muschiuletul in doua dar nu de tot am lasat sa se poata bate.

L-am batut bine cit s-a putut mai mult( sa-l putem  pe urma rula bine ),am condimentat cu sare ,piper ,vegeta, am uns apoi cu 2 linguri de mustar.

Am curatat morcovul  si ardeiul am spalat si am taiat fisiute pe care le-am asezat pe o parte si cealalta a muschiuletului.

Am taiat si castravetele murat si am procedat la fel ca si cu legumele.

Am rulat muschiuletul pe ambele parti asa ca sa ia forma unor ochelari.

Am uns cu putin ulei, am asigurat cu scobitori sa nu se desfaca, si am invelit intr-o folie de aluminiu.

L-am asezat intr-o tava de yena si l-am dat la cuptorul incins in prealabil la 200 grade.

Am lasat 1 ora, dupa care am dat folia la o parte si am mai lasat 10 min. sa se rumeneasca.

Muschiuletul este gata pentru a putea fi servit.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din muschiulet de vitel cu legume" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (15)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Drob din carne de vita in crusta de bacon

Postat de Pungasa_Rogue

Drob din carne de vita in crusta de bacon

Carnea se spala si se fierbe pe jumatate intr-un vas cu apa cat sa o acopere si o lingurita de sare. Dupa ce s-a fiert, carnea se taie in bucati mici si se pune pe o tava. Ceapa si usturouiul...

Citeste continuarea

Tocanita de legume cu organe de vitel

Postat de Pungasa_Rogue

Tocanita de legume cu organe de vitel

Se spala organele de vitel si se taie in bucati potrivite. Se pun intr-un wok impreuna cu uleiul si o lingurita de sare si se prajesc cat sa se patrunda, adaugand si putina apa daca este necesar....

Citeste continuarea

Comentarii

la 16.11.2013, 16:10
din Bucuresti in Timisoara nu e distanta asa mare ...deci maine sunt la tine Babi
grozava rulada
la 16.11.2013, 16:11
Buna rulada,Mala
la 16.11.2013, 16:23
fff buna!!!!!!!!!!!!!!!!
la 16.11.2013, 16:42
buna
la 16.11.2013, 17:03
buuuna!

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking