Rulade piept pui cu muraturi

Postat de cec in Aperitive / Garnituri
3 Ian 2011 | 17126 vizualizari
Rulade piept pui cu muraturi

M-am cam chinuit un pic cu rulatul ca am batut carnea cam tare si s-a cam rupt, dar in final a iesit ceva

Ingrediente

  • 2 piepti pui
  • cascaval
  • sunca pui
  • castraveti murati
  • morcovi fierti
  • usturoi
  • sare
  • piper
  • condimente vin

Mod de preparare

 am pus pieptii de pui taiati si batuti la macerat cu sare, piper, usturoi, o cescuta de vin, apa si verdeturi uscate. Cat timp a stat sa se macereze am pregatit restul ingredientelor

Am intins pe tocator cate o bucata de piept,  am pus cascaval, sunca, morcov si castravete murat

bucatile de carne umplute le-am rulat strans.  Apoi am prins in scobitori sau am legat bine ruladele cu ata (care erau mai rupte si  nu le-am putut prinde in scobitori) dupa care le-am asezat intr-o tava in care am pus cam 50 ml ulei. Am introdus tava in cuptorul incins bine.

Nu stiu dat a stat la cuptor, ca nu am cronometrat. Cand este rumenit (mai tare sau mai putin , dupa gust) se incearca cu un bat de chibrit
Am scos, am feliat si am servit alaturi de pireu de cartofi

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulade piept pui cu muraturi" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (9)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate

Retete similare

Oua decorate cu tehnica decoupage-ului

Postat de Pungasa_Rogue

Oua decorate cu tehnica decoupage-ului

Ouale se spala, se fierb 5-6 minute, apoi se lasa sa se raceasca.  Se decupeaza imaginile ce urmeaza a fi lipite pe oua (sfatul meu este sa fie imagini mici pentru a putea incapea pe ou si...

Citeste continuarea

Chec aperitiv picant

Postat de Zamfira

Chec aperitiv picant

Mixăm foarte bine ouăle cu un praf de sare până când obţinem o compoziţie spumoasă. Adăugăm treptat făina, praful de copt şi uleiul. Până la această fază am...

Citeste continuarea

Comentarii

la 03.01.2011, 12:16
bun bun
la 03.01.2011, 12:19
Frumos si bun.
la 03.01.2011, 14:19
o bunatate
la 03.01.2011, 14:41
la 03.01.2011, 15:20
foarte indicate pentru masa de craciun sau ceea de paste... ca de rev nu mancam pui....

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking