Rulou de pastrav servit cu sos de mere si menta

Postat de nico15 in Pastrav
28 Aug 2011 | 5410 vizualizari
Rulou de pastrav servit cu sos de mere si menta

Ingrediente

  • 1 file de pastrav dezosat
  • 50 g de somon fume
  • 50 g de macrou afumat
  • 50 ml de smantana lichida
  • 20 ml de vin alb sec
  • piper
  • sare cu multa precautie, pestele este sarat
  • 2 mere
  • 1 felie de franzela alba
  • 30 ml de lapte
  • ulei, unt

Mod de preparare

Pregatim farsa cu care sa umpleu pastravul dupa cum urmeaza, taiem somonul in bucatele mici la fel procedam si cu macroul care in prealabil a fost depielat si s-au indepartat oasele, intr-o tigaie punem 2-3 cubulete de unt cand s-a topit adaugam pestele lasam 2 minute si adaugam vinul, cand se evapora alcoolul adaugam smantana si piperul, gustam de sare si tragem de pe foc, pregatindu-ne sa montam preparatul.

Intr-un cerc de metal uns cu ulei pe dinauntru, asezam fileul(fileurile) cu pielea in spre exterior si adaugam farsa, deasupra punem o rondea de mar care a fost la cuptor si este uscata. Se va da la cuptor 8-9 minute.

Acest preparat il vom servi cu un dressing de mere, realizat dupa cum urmeaza, punem un mar la copt, cand este gata se va curata de coaja si seminte se maie marunt si se va pune in blender, felia de franzela,  I se va taia coaja si se va inmuia in lapte, se va stoarce si se va adauga peste mar, agaugam 10 ml de vin alb dulce si potrivim cu sare si piper si blendam.

Scoatem preparatul de la cuptor si il vom servi cu acest dressing si menta tocata va fi de dessign.

Pofta Buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulou de pastrav servit cu sos de mere si menta" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (10)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Taitei chinezesti cu peste

Postat de simona72

Taitei chinezesti cu peste

Eu am avut pastrav somonat proaspat, asta am gasit asta am cumparat, puteti folosi orice fel de peste va place. Deci, pestele curatat, spalat, condimentat cu sare si piper. Am facut o marinata...

Citeste continuarea

Pastrav in crusta de malai

Postat de mirela0911

Pastrav in crusta de malai

Se curata pestii de solzi, se eviscereaza (asta daca nu sunt deja) si se taie capul.  Se spala bine apoi se lasa sa se scurga de apa. Eventual se sterg cu prosoape de hartie absorbante pentru...

Citeste continuarea

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max + Espresso Machine

- 1500 lei
2999.99 lei
1499.99 lei

Comentarii

la 28.08.2011, 22:03
ce bine arata
la 28.08.2011, 22:05
la 28.08.2011, 22:07
ce bun e vreau si eu
la 28.08.2011, 22:46
Bun pestele!
la 28.08.2011, 22:58

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking