Rulouri Ceva fin cu oua fierte si pasta de masline

Postat de Valclaudia in Aperitive / Garnituri
27 Aug 2013 | 13780 vizualizari
Rulouri Ceva fin cu oua fierte si pasta de masline

Chiar delicioase aceste rulouri....

Ingrediente

  • 1/2 pachet foi de placinta din comert
  • 1 cutie branza Ceva Fin de la Delaco
  • 1 ou pentru uns foile
  • 4 oua fierte tari (7 minute)
  • 1 borcanel pasta de masline (din comert)
  • 4 felii de cascaval de la Delaco
  • putin busuioc uscat
  • seminte de in
  • sare dupa gust
  • ulei pentru prajit (cca 100 ml)

Mod de preparare

Fierbem ouale 7 minute si le lasam la racit.

Le decojim apoi si le taiem in sferturi.

Batem oul crud cu furculita intr-un castron apoi trecem la treaba...

Ungem cu ajutorul unei pensule din silicon intreaga suprafata a foii cu ou.

La mijloc asezam umplutura dupa cum urmeaza: cascavalul feliat taiat in doua, pus cap la cap; deasupra lui, bucatile de ou fiert. Umplem golurile ramase intre bucatile de ou cu branza Delaco Ceva Fin. Presaram putina sare si busuioc uscat. Adaugam pasta de masline apoi impachetam rulourile ca pe sarmalute. Pentru fiecare rulou vom folosi inca o foaie de placinta pe care o ungem cu ou si imbracam ruloul in camasa de rezerva pentru a evita ruperea lui la prajit.

Procedam asa cu toate rulourile (eu am facut 4) apoi le ungem cu oul ramas, presaram seminte de in si putina sare dupa care le punem la prajit la foc potrivit intr-o tigaie.

Foile ramase le taiem de grosimea unui deget in lung si le prajim in ulei incins.

Trebuie sa ne miscam repede pentru ca isi vor schimba repede culoarea. Presaram sare dupa gust. Acestea vor servi drept pat pentru rulouri. Vor avea gust de cipsuri, foarte crocante.

Noua ne-au placut tare mult.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri Ceva fin cu oua fierte si pasta de masline" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (29)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Oua panirat

Postat de rocsi_1612

Oua panirat

Punem cele 5 oua la fiert cu un praf de sare si le lasam 10 minute. Cand sunt gata le trecem pe sub apa rece apoi le decojim. Taiem ouale in doua pe lungime si scoatem galbenusurile. Tonul il...

Citeste continuarea

Aperitiv tarta cu branzeturi si broccoli

Postat de diaconta

Aperitiv tarta cu branzeturi si broccoli

Am pregatit mai întâi aluatul pentru foaia de tarta. El va trebui sa stea la rece cât pregatim umplutura. Am amestecat faina cu sarea si untul rece taiat cubulete. Am...

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.08.2013, 22:03
ffffffffffffffff bune
la 27.08.2013, 22:03
Ce înfoiate şi consistente sunt! Super!
la 27.08.2013, 22:07
arata foarte bine!
la 27.08.2013, 22:10
la 27.08.2013, 22:11
Vai ce apetisante! ValClaudia

Vezi toate comentariile (29)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking