Rulouri crocante cu salata ruseasca

Postat de ctlina in Aperitive / Garnituri
29 Ian 2017 | 3016 vizualizari
Rulouri crocante cu salata ruseasca

Salata de boeuf este un fel de mâncare tradițional românesc derivat din salata rusească, numită și Olivier. De obicei se decoreaza in forma de dom. De data aceasta am facut o varianta mai moderna, eleganta si un pic crocanta. http://blogulluicatalina.blogspot.com/2017/01/rulouri-crocante-cu-salata-ruseasca.html

Ingrediente

Pentru un rulou:

  • 1/2 foaie de brick
  • 1 lingura buna de salata boeuf
  • unt topit

Mod de preparare

Pregatiti Salata boeuf (vezi retele mele cu carne si cu somon).

Pentru fabricarea rulourilor, am folosit forme in inox (puteti face forme suport din hartie in aluminium).

Taiati foile de brick in 2. Pliati in 2 fiecare jumatate. Cu un penson, ungeti formele si foile de brick cu unt topit.

Rulati foaia impaturita de brick in jurul ruloului- lasati un pic de inox pentru a le demula rapid.

Se coc la 200 ° C, timp de 8-10 minute, pana devin aurii .

Demulati si rezervati rulourile pe un grill.

Umpleti conurile 10 minute inainte de servire, pentru a le pastra crocante.

Le puteti servi ca aperitiv sau ca antreu, cu o salata verde asezonata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri crocante cu salata ruseasca" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (17)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Cartofi la cuptor, cu sos de ardei copt

Postat de merisor67

Cartofi la cuptor, cu sos de ardei copt

Pentru prepararea cartofilor, punem untul la topit, apoi ridicam vasul de pe foc si adaugam uleiul. Curatam cartofii, ii spalam si ii taiem mai mari. Ii lasam la scurs pe un prosop...

Citeste continuarea

Reteta de saratele cu cascaval

Postat de mirela0911

Reteta de saratele cu cascaval

Iata cum se prepara Reteta de saratele cu cascaval In bolul robotului se pune faina cernuta, se face o gropita in mijloc in care se pune jumatate de lingurita de zahar si drojdia prospata,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 29.01.2017, 14:42
bun
la 29.01.2017, 14:44
la 29.01.2017, 15:15
Un preparat ce n-ar trebui sa lipseasca de pe platoul cu aperitive!
la 29.01.2017, 15:33
la 29.01.2017, 15:52
Cu sau fără rulouri ,salata îmi place mult!:bd

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking