RULOURI DE CURCAN

Postat de adasev12 in Curcan
1 Feb 2011 | 5700 vizualizari
RULOURI DE CURCAN

ca sa nu fac snitele....

Ingrediente

  • 3 felii pulpa de curcan mai grosute
  • cascaval
  • parmigiano
  • felii de sunca presata
  • sare, piper
  • un ou
  • peset

Mod de preparare

eu am avut felii de pulpa de curcan cam gosute , le-am batut bine cu ciocanelul de snitele, au iesit destul de mari.

pe fiecare felie am puscascaval, apoi sunca, apoi am razuit putin parmezan , am rulat cu grija, am prins cu scobitori fiecare felie. au iesit trei rulouri sanatoase,

am batut oul si am amestecat direct in el pesmet sa fie mai grosuta compozitia. am luat fiecare rulou si l-am dat prin compozitie, apoi am prajit in tigaie la fo potrivit, spre mic, sa se patrunda bine carnea.

Daca ti-a placut reteta noastra "RULOURI DE CURCAN" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (23)
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Rulouri de curcan cu ciuperci in sos alb

Postat de rocsi_1612

Rulouri de curcan cu ciuperci in sos alb

Rulourile: Ciupercile le scurgeti de lichid, le spalati si le tocati mai marunt. Ceapa curatata o tocati marunt, iar usturoiul il curatati si il taiati in doua. Puneti o lingura de ulei intr-o...

Citeste continuarea

Rulouri de curcan, umplute cu sunca, cascaval si masline

Postat de mirela0911

Rulouri de curcan, umplute cu sunca, cascaval si masline

Pieptul de curcan se spala, se sterge de apa si se taie in doua felii pe lungime. Se ia fiecare felie si se bate cu ciocanul de snitele nu foarte tare. Se condimenteaza cu sare si piper. Se asaza...

Citeste continuarea

Comentarii

la 01.02.2011, 13:26
Cam mult service , da' ptr o zi de sarbatoare ca cea de maine ...
la 01.02.2011, 13:30
la 01.02.2011, 13:33
cred ca n-am papat curcan de ani buni....
la 01.02.2011, 13:34
onesta, elena....
la 01.02.2011, 13:35
Ina, eu fac curcan f des, ca ne place...pup

Vezi toate comentariile (23)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking