Rulouri de porc cu conopida si rosii cherry la cuptor

Postat de rocsi_1612 in Porc
4 Oct 2011 | 4434 vizualizari
Rulouri de porc cu conopida si rosii cherry la cuptor

Ingrediente

  • 10 felii de muschi de porc
  • 3-4 felii pastrama
  • 10 feliute de gogosar
  • buchetele ce conopida
  • cateva rosii cherry
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • 2-3 linguri pasta de tomate
  • 2 linguri ulei

Mod de preparare

Luam feliile de carne si le spalam bine.

Le tamponam cu niste servete de bucatarie,apoi daca sunt prea groase ,le bateti putin cu ciocanul pentru snitele.

Condimentam fiecare bucata cu putina sare si piper.

Apoi asezam cate o fasie gogosar si o bucatica de pastramioara.

Le rulam si le prindem cu niste scobitori.

Luam o tava de cuptor si o ungem cu putin ulei.

Asezam rulourile in ea.

Conopida o spalam,o scurgem bine si o punem in tava.

Rosioarele le spalam si le  imprastiem prin tava.

Deasupra presaram putina sare si piper.

Desfacem pasta de tomate in putina apa si o turnam toata in tava.

Tot deasupra punem putin busuioc.

Acoperim tava cu staniol ,pe care il gaurim din loc in loc,si o dam in cuptorul incins.

Lasam la o temperatura potrivita pana ce rulourile sunt bine patrunse.

La urma descoperim tava 10 minute pentru a prinde putina crusta.

Pofta buna!!!!!!!!!!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de porc cu conopida si rosii cherry la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (17)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Untura din osanza de porc, pentru fursecuri

Postat de Ina

Untura din osanza de porc, pentru fursecuri

Am taiat osanza de porc in bucati mai mici si am pus-o in vasul de la Multicooker impreuna cu o cana cu apa, 1-2 linguri cu sare si jumatate de ceapa cruda. Fara a pune capacul, am pornit aparatul...

Citeste continuarea

Muschiulet de porc cu morcovi caramelizati si sos de ciuperci

Postat de andaoana

Muschiulet de porc cu morcovi caramelizati si sos de ciuperci

Carnea o spalam in apa rece si o taiem felii groase cam de 1 cm . O asezonam cu sare si piper si o lasam sa stea cam 30 minute . Pe ochiul de la aragaz punem o tigaie la incalzit . Cand este...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.10.2011, 20:58
mai Rocsicuta da' ce te-ai pus pe gatit
la 04.10.2011, 21:00
bune ,bune
la 04.10.2011, 21:04
-pai tu dia acum am si barbat in casa ,asa ca iti dai seama ,cam zilnic la bucatarie ..si mai fac si retete care le am si postate deja!!!!
-multumesc mamaie
la 04.10.2011, 21:24
eu cand am avut barbat n-am gatit asa mult ca si acuma si oricum zicea ca gatesc prea mult si prea bine
la 04.10.2011, 22:12
mai ai?aoleu ce foame am

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking