Rulouri de pui cu ciuperci si cascaval

Postat de Criss in Pui
15 Feb 2011 | 6098 vizualizari
Rulouri de pui cu ciuperci si cascaval

Ingrediente

  • -pulpe de pui dezosate
  • -ciuperci
  • -1 ceapa
  • -cascaval ras
  • -sare, piper, boia de ardei iute
  • -ulei

Mod de preparare

Pulpele de pui le batem, le condimentam cu sare, piper, boia de ardei sau pentru un plus de gust putem folosi condiment pentru carnea de pui.  Ceapa o taiem marunt, o calim, adaugam ciupercile si le calim si pe acestea. Ciupercile vor lasa destul de multa apa. Fierbem pana scade toata apa de pe ele. Pe fiecare felie de carne punem cascaval ras si o lingura de ciuperci, rulam si prindem cu cate doua scobitori.

Rulourile le punem pe un capac in care am pus putin ulei, le stropim cu ulei si punem capacul pe o cratita cu apa. Introducem cratita in cuptor si lasam aproximativ 90 minute, timp in care mai intoarcem rulourile. Se servesc cu garnitura preferata. Eu am facut doar un piure de cartofi simplu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de pui cu ciuperci si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (20)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Rulouri de pui in bacon cu orez brun

Postat de rocsi_1612

Rulouri de pui in bacon cu orez brun

Incepeti cu pregatirea  orezului : Spalati orezul, il scurgeti bine. Ceapa verde curatata, o taiati rondele. Morcovul decojit il faceti cuburi, iar ciupercile le spalati si le feliati....

Citeste continuarea

Friptura din piept de pui cu cartofi – rulouri

Postat de Doinavar

Friptura din piept de pui cu cartofi – rulouri

Se taie pieptul de pui incepand din mijloc spre margini, desfasurandu-l ca o foaie mai grosuta. Procedati la fel si cu al doilea. Pe un fund de lemn uns cu cateva picaturi de ulei de masline se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.02.2011, 09:48
foarte bune..si eu fac dar cu piept de pui..
la 15.02.2011, 09:56
Arata grozav!!!
la 15.02.2011, 10:07
ce bune trebuie sa fie...............
la 15.02.2011, 10:09
sunt foarte bune
la 15.02.2011, 10:13
bune tare tare

Vezi toate comentariile (20)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking