Rulouri de pui cu dovlecel

Postat de lucy2002 in Pui
20 Iul 2014 | 4260 vizualizari
Rulouri de pui cu dovlecel

O reteta pe cat de simpla , pe atat de buna si sanatoasa . Se pot servi impreuna cu chiftelute de legume ;)

Ingrediente

  • un piept de pui
  • un dovlecel
  • 2 catei de usturoi
  • piper
  • sare
  • ulei 30 ml
  • ketchup

Mod de preparare

Spalam carnea si o taiem fasii subtiri, la fel procedam si cu dovlecelul curatat, se taie tot in fasii subtiri .

Din usturoiul pisat  cu sare si piper facem o maioneza adaugand uleiul . Cu acesta maioneza de usturoi ungem fiecare fasie de carne pe ambele parti. Luam o fasie de carne si peste ea asezam o fasie de dovlecel si o rulam, apoi o intepam cu o scobitoare ca sa nu se desfaca  (ruloul). Asezam rulourile intr-o tava cu hartie de copt  si o dam la cuptorul preincalzit iar cand sunt aproape gata (25 minute) le ungem cu ketchup si le mai lasam 5 minute la cuptor.

Pofta buna !

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de pui cu dovlecel" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (28)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Rulouri din piept de pui, cu bacon si carnaciori (Reteta video)

Postat de Papalapap

Rulouri din piept de pui, cu bacon si carnaciori (Reteta video)

Spală bine și taie pe lungime dovleceii în 10-12 fâșii subțiri (1) . Cel mai ușor ar fi să faci asta cu un curățător de legume. Chiar dacă nu îți ies perfect, nu-ți...

Citeste continuarea

Rulouri de bacon cu dovlecel si ficatei de pui

Postat de merisor67

Rulouri de bacon cu dovlecel si ficatei de pui

Mai intai spalam si curatam ficateii, apoi ii punem la fiert in apa cu putina sare, dar nu mai mult de 5-10 minute pana ating punctul de fierbere si isi schimba culoarea. Apoi scurgem apa, ii...

Citeste continuarea

Comentarii

la 20.07.2014, 13:45
Mi-ai dat o idee super
la 20.07.2014, 13:46
Ma bucur Cristina
la 20.07.2014, 13:47
Pup duce
la 20.07.2014, 13:47
Dulce
la 20.07.2014, 13:51
Si eu

Vezi toate comentariile (28)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking