Ingrediente
- 2 pulpe de pui fără os
- 2 linguri de mazare congelate
- 1 morcov
- 1 ligurita sare
- piper
- 1/2 lingurita boia dulce
- coaja de jumate de lamaie rasa
- 5-6 frunze de menta proaspata
- 250 ml de bere blonda
Mod de preparare
Batem putin pulpele de pui ca să fie mai uniforme. Folosim foi trasparente pentru a acoperi carnea si dupa ce am procedat asa, batem usor cu un pahar pentru ca nu vrem sa gaurim carnea.
Facem un amestec de sare, piper, boia de ardei, coaja de lămâie și frunze de menta taiate julienne.
Presaram puiul cu acest amestec din toate părțile.
Tăiem fâșii lungi morcovi și punem peste cele două pulpe de pui, puneți-le si mazărea și închideți-le cu 2-3 scobitori.
Trecem prin faina si prăjim pentru a da culoarea și crusta. Intoarcem de mai multi ori pentru ca prajirea sa fie uniforma.
Stingem cu berea și continuam sa intorcem carnea, mai lasam 1 minut.
Gatim la cuptorul incins, la 200 de grade C, timp de 30-35 de minute.
Nu uitați să intoarceti carnea dupa 20 minute.
Puteti sa serviti cu orez sau salata, cu cartofi prajiti sau natur.
Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de pulpe de pui cu sos de bere" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (4)
|