Rulouri din mamaliguta umplute cu bacon

Postat de nadina73 in Aperitive / Garnituri
26 Sep 2010 | 4929 vizualizari
Rulouri din mamaliguta umplute cu bacon

O mamaliguta umpluta, traznet de buna

Ingrediente

mamaliguta:

  • Faina de malai 250g
  • 300 ml lapte
  • 400 ml apa
  • sare

Umplutura;

  • 400 bacon
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • pasta de tomate 1 cana
  • 50 g unt pt uns tava
  • 100 ml vin alb
  • 100 smantana
  • 3 linguri cascaval ras
  • ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se caleste ceapa cu morcovul si baconul tocat se condimenteaza cu sare si piper dupa care se pune pasta de tomate si vinul.

Se pune apa sa fiarba 400 ml cu 300 ml lapte  putina sare  si faina de malai se face o mamaliguta mai moale.

Se unge o tava dreptunghiulara cu ulei  se pune folie de plastic alimentara sau de aluminiu dupa care se intinde mamaliguta in strat subtire se acopera tava si se lasa pana se raceste.Dupa ce se raceste se taie in bucatele de 10/15 cm se pune din compozitia cu bacon si se ruleaza cu ajutorul hartiei sau foliei de sub mamaliguta.Se pun rulourile intr-o tava unsa cu unt, se pune smantana si cascaval ras,se da tava la cuptor pentru 15-20 minute.

Se servesc calde

PS:scuze de ordinea in care am postat pozele cu mamaliguta in tava

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din mamaliguta umplute cu bacon" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (49)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

Postat de Bucataras

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

Cum se prepara Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă: Încălzește cuptorul la 190 de grade Celsius. Într-o tigaie, încinge uleiul de măsline și...

Citeste continuarea

Aperitive Tartine cu somon afumat si spanac

Postat de Oana

Aperitive Tartine cu somon afumat si spanac

Pe feliile de somon afumat se pun frunze de spanac si se ruleaza strans. Se pun in folie de plastic si se pun la frigider 15 minute. Se amesteca uleiul de masline cu mierea si mustarul, sare si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.09.2010, 20:21
fetelor e nebunie va astept la masa
la 26.09.2010, 20:49
Io primaaaaaaaaaaaaa direct cu ustensilele
la 26.09.2010, 20:50
arata bineeeeee
la 26.09.2010, 21:09
Cat de bine arata si ce buna trebuie sa fie.................
la 26.09.2010, 21:23
vai cum arata , ce bune sunt si ce idee buna!
bravo nadina...

Vezi toate comentariile (49)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking