Rulouri din piept de pasare cu morcov si ou

Postat de burdulea56 in Aperitive / Garnituri
6 Apr 2011 | 9714 vizualizari
Rulouri din piept de pasare cu morcov si ou

Acest aperitiv este foarte gustos, aspectuos si se prapara repede, a fost mult apreciat de mesenii care l-au consumat.

Ingrediente

  • 1/2 piept de pasare dezosat,
  • 1 ou fiert tare,
  • 1 morcov,
  • patrunjel si marar verde,
  • piper,
  • sare.

Mod de preparare

Incepem prin a pune la fiert un morcov subtire si lung timp de 10 minute. Punem la fiert separat, un ou, pe care il fierbem tare.

O jumatate de piept mare se taie in doua, insa nu de tot, in asa fel incat sa obtinem o bucata mare de carne,  il desfacem, il batem cu ciocanul de carne, il piperam, il saram, apoi asezam morcovul fiert, oul curatat si taiat in 4 pe lungime. Punem verdeata tocata marunt de-a lungul morcovelui si oului. Rulam carnea si o invelim in staniol pe care il sucim la capete si punem pieptul astfel rulat intrun vas cu apa care fierbe.

Lasam la fiert cam 10-15 minute la foc potrivit. Aveti grija ca ruloul sa fie acoperit cu apa. Dupa 10-15 minute scoatem carnea de la fiert, indepartam staniolul, lasam sa se racoreasca putin apoi taiem felii de grosimea degetului. Se consuma cald sau rece. Dintr-o jumatate de piept rezulta 8 rulouri.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din piept de pasare cu morcov si ou" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (24)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

CORONITA - APERITIV PENTRU CRACIUN

Postat de amalia01

CORONITA - APERITIV PENTRU CRACIUN

Carnea tocata o amesteci cu sarea, piperul, boiaua ( toate dupa gust), ouale crude , pesmetul , patrunjelul si usturoiul pisat, framatand bine .  Lasi compozitia sa se odihneasca 30...

Citeste continuarea

Aperitiv rulada din aluat fraged cu sunca si legume

Postat de mirela0911

Aperitiv rulada din aluat fraged cu sunca si legume

Aluatul:  Laptele se incalzeste usor. Se adauga 1 lgt zahar, 2 l faina si drojdia zdrobita. Se amesteca bine, apoi se lasa 10 minute sa se activeze drojdia. Intr-un bol se pune faina,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.04.2011, 20:34
ce bine arata
la 06.04.2011, 20:35
minunata!!
la 06.04.2011, 20:43
Ce buna e
la 06.04.2011, 20:50
f frumos si aspectuos
la 06.04.2011, 21:00
Arata superb...felicitari

Vezi toate comentariile (24)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking