Rulouri din piept de pasare cu morcov si ou

Postat de burdulea56 in Aperitive / Garnituri
6 Apr 2011 | 9737 vizualizari
Rulouri din piept de pasare cu morcov si ou

Acest aperitiv este foarte gustos, aspectuos si se prapara repede, a fost mult apreciat de mesenii care l-au consumat.

Ingrediente

  • 1/2 piept de pasare dezosat,
  • 1 ou fiert tare,
  • 1 morcov,
  • patrunjel si marar verde,
  • piper,
  • sare.

Mod de preparare

Incepem prin a pune la fiert un morcov subtire si lung timp de 10 minute. Punem la fiert separat, un ou, pe care il fierbem tare.

O jumatate de piept mare se taie in doua, insa nu de tot, in asa fel incat sa obtinem o bucata mare de carne,  il desfacem, il batem cu ciocanul de carne, il piperam, il saram, apoi asezam morcovul fiert, oul curatat si taiat in 4 pe lungime. Punem verdeata tocata marunt de-a lungul morcovelui si oului. Rulam carnea si o invelim in staniol pe care il sucim la capete si punem pieptul astfel rulat intrun vas cu apa care fierbe.

Lasam la fiert cam 10-15 minute la foc potrivit. Aveti grija ca ruloul sa fie acoperit cu apa. Dupa 10-15 minute scoatem carnea de la fiert, indepartam staniolul, lasam sa se racoreasca putin apoi taiem felii de grosimea degetului. Se consuma cald sau rece. Dintr-o jumatate de piept rezulta 8 rulouri.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din piept de pasare cu morcov si ou" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (24)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Ruladă aperitiv, cu carne tocată

Postat de diaconta

Ruladă aperitiv, cu carne tocată

Carnea de pui am tocat-o si am condimentat-o. Am scos carnea din cârnaţi. Morcovul si ouale le-am fiert. Pe o folie am întins carnea de pui iar peste ea am pus carnea de...

Citeste continuarea

Garnitura ciuperci umplute la cuptor

Postat de MotanLaOale

Garnitura ciuperci umplute la cuptor

Ciupercile se curata de pielita si se rup coditele. Se spala si se lasa la scurs si uscat. Coditele se toaca marunt. Baconul se taie bucati marunte. Intr-o tigaie punem 2 linguri de ulei si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.04.2011, 20:34
ce bine arata
la 06.04.2011, 20:35
minunata!!
la 06.04.2011, 20:43
Ce buna e
la 06.04.2011, 20:50
f frumos si aspectuos
la 06.04.2011, 21:00
Arata superb...felicitari

Vezi toate comentariile (24)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking