Rulouri din piept de pui cu Philadelphia,sunca si bacon

Postat de micki in Pui
2 Mar 2011 | 11338 vizualizari
Rulouri din piept de pui cu Philadelphia,sunca si bacon

Sunt delicioase!

Ingrediente

  • 5  felii de piept de pui
  • 5 felii de sunca taiata ffff subtire
  • un dovlecel mic
  • un pachet de philadelphia(cel mic de 90 grame)
  • 10 felii subtiri de bacon afumat
  • sare si piper dupa gust
  • 2 frunze de salvie
  • jumatate pahar de vin alb sec
  • unt ,cam 50 grame

Mod de preparare

Se curata dovlecelul de coaja,se da prin razatoare apoi se amesteca cu branza philadelphia,sare si piper dupa gust..Se bat bine feliile de carne se sareaza,,se ung fiecare in parte cu un strat de dovlecel amestecat cu branza,apoi se aseaza deasupra o felie de sunca.Se ruleaza cat mai strans posibil,apoi se ruleaza deasupra cate 2 felii de bacon .Se leaga fiecare rulou astfel format cu ata de bucatarie.Se topeste untul impreuna cu frunzele de salvie se aseaza rulourile,se prajesc bine pe ambele parti dupa care se toarna vinul.Se acopera cu un capac si se lasa la foc mic pentru circa 20 minute.

Se servesc cu piure de carofi si salata sau doar cu o salata bogata.Pofta buna!

Reteta e preluata de pe cutia de philadelphia.:)

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din piept de pui cu Philadelphia,sunca si bacon" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (42)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Placinta cu pui si pate de ficat

Postat de madi_marin

Placinta cu pui si pate de ficat

Se pun într-un castron 70 ml apă caldă, 15 g zahăr, 5 g drojdie uscată şi 50 g făină. Se amestecă bine şi se lasă la odihnit 15 minute. După cele 15 minute, peste maia se...

Citeste continuarea

Pui la ceaun

Postat de Constelatialeu

Pui la ceaun

Spalam si transam puiul in bucati mai mici si il punem in tuci cu ulei si 1/2 cana apa. Cat se prajeste puiul spalam rosiile, le curatam de coaja si le taiem mai mari, la fel si cu ardeiul, il...

Citeste continuarea

Comentarii

la 02.03.2011, 23:16
la 02.03.2011, 23:20
Arata betooon si ce gust grozav...bravo
la 02.03.2011, 23:25
uuuu supeerr
la 02.03.2011, 23:30
un deliciu
la 02.03.2011, 23:36

Vezi toate comentariile (42)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking