Sables (Fursecuri frantuzesti cu unt)

Postat de ionela2682 in Dulciuri
13 Iul 2011 | 10947 vizualizari
Sables (Fursecuri frantuzesti cu unt)

O reteta usoara cu putine ingrediente!..

Ingrediente

  • 140 g unt
  • 100 g zahar
  • 1 ou mare
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1/2 plic praf de copt
  • sare
  • 1 albus +2 lg apa pentru uns

Mod de preparare

-untul ,zaharul vanilat si zaharul se mixeaza

-adaugam oul si mixam bine

-adaugam faina in care am adaugat praful de copt

-framantam bine ,dam la rece pentru cel putin 1 ora.

-dupa ce aluatul s-a intarit intindem foaie subtire de 0,5 cm decupam fursecurile le asezam in tava cu hartie de copt cu spatiu intre ele

-ungem cu albusul usor batut cu apa,presaram zahar tos

-coacem 13-15 min sau pana se rumenesc putin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sables (Fursecuri frantuzesti cu unt)" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (16)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Fursecuri marmorate de ciocolata

Postat de Nadyne

Fursecuri marmorate de ciocolata

 Untul se topeste in ulei, dupa care lasam la racit. Ouale se mixeaza cu zaharul pana obtinem o compozitie cremoasa, apoi adaugam, in fir subtire, uleiul si untul, omogenizam si punem faina,...

Citeste continuarea

Desert cu crema de mascarpone cu iaurt si sos de visine cu menta si lamaie

Postat de rocsi_1612

Desert cu crema de mascarpone cu iaurt si sos de visine cu menta si lamaie

Incepem cu sosul ca sa il lasam sa se racoreasca. Visinele congelate le punem intr-o cratita cu fundul mai gros, punem si zaharul. Le transferam pe foc, focul sa fie potrivit. Lasam sa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.07.2011, 18:47
eu ma duc s aimi iau un pahar d elimonadat si de la tine iau 2,3 frusecuri
la 13.07.2011, 20:26
Eu te serveam cu un paharel de lapte pentru asemenea biscuitei..dar daca preferi limonada treaba ta.....
la 13.07.2011, 21:45
tare buni
la 13.07.2011, 21:45
Ooooooooo ai si desert si inca de ala frantuzesc
la 13.07.2011, 22:32
cred ca sunt tare buni

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking