Salam de biscuiţi, reţetă cu foaie de napolitana

Postat de pity19 in Prajituri
25 Aug 2014 | 7295 vizualizari
Salam de biscuiţi, reţetă cu foaie de napolitana

Salam de biscuiţi, reţetă cu foaie de napolitana

Ingrediente

  • o punga biscuiti simpli
  • 2 lingurite esenta de rom
  • un plic zahar cu aroma de rom
  • 150 -200 ml apa calda
  • un borcan Nutoka
  • 150 gr margarina/unt
  • In plus :
  • o foaie de napolitana
  • 500 gr margarina
  • 300 gr nuca de cocos
  • 150 gr zahar pudra cu aroma de vanilie

Mod de preparare

Salam de biscuiţi, reţetă cu foaie de napolitana

Maruntim biscuitii ;

Topim margarina pe baie de aburi ;

Amestecam biscuitii cu Nutoka , esenta de rom , zaharul cu esenta de rom , margarina si 2-3 polonice cu apa calda ;

Crema de margarina cu cocos :

Mixam margarina impreuna cu zaharul , adaugam cocosul , amestecand bine ;

Umezim un prosop de bucatarie curat , punem foaia de napolitana , cu o lingura de lemn punem din compozitia de biscuiti  si intindem ;

Peste crema de biscuiti adaugam cca 4-5 linguri mari din crema de cocos , intindem ;

Rulam usor foaia pentru a nu se rupe ; Acoperim cu foaie de aluminiu si dam la ferigider cca 2-3 ore sau pana a doua zi!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salam de biscuiţi, reţetă cu foaie de napolitana" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (5)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Salam de biscuiţi, reţetă usoara

Postat de iri_love

Salam de biscuiţi, reţetă usoara

 Salam de biscuiţi, reţetă usoara Biscuiții se vor macina cât mai mărunt ( dar se pot lăsa și bucăți mai mari). Rahatul se taie cubulețe. Foaia de napolitan, se rupe...

Citeste continuarea

Comentarii

la 25.08.2014, 19:28
Trebuie sa fie tare buna!
la 26.08.2014, 08:03
Foarte bun!
la 26.08.2014, 19:39
Ce fain!
la 28.08.2014, 22:30
la 27.12.2016, 12:57

Vezi toate comentariile (5)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking