Ingrediente
- 1 kg morcovi
- 1/2 telina ( mai micuta)
- 2 cartofi
- 1 borcan gogosar murat
- 8 buc castraveti murati
- 1/4 conopida
- 500 gr mazare
- 200 gr piept de pui
- 2 galbenusuri
- Cc 400 gr ulei
- Sare, piper
- 1 lingurita de mustar
Mod de preparare
Am curatat morcovii , telina, si le-am pus la fiert impreuna cu conopida. Intr-o oala am pus la fiert cartofii in coaja , iar in alta pieptul de pui.
Pana s-au fiert am tocat marunt castravetii si gogosarii , si le-am pus la scurs.
Am tocat marunt toate legumele fierte si carnea fiarta, apoi am amestecat cu castravetii si gogosarii. Am adaugat mazarea.
Am facut maioneza sin galbenusuri cu ulei si o lingurita de mustar.
In castronul cu legumele tocate am adaugat sin maioneza ,incat sa-mi ramana putin si pentru ornat. Am sarat si piperat, apoi am asezat compozitia in vasul final.
Am uns deasupra cu restul de maioneza si am ornat cu morcovi , gogosari , castraveti , mazare si patrunjel.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata boeuf" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (9)
|