Salata cu branza de capra si sfecla

Postat de nico15 in Salate
31 Ian 2011 | 5190 vizualizari
Salata cu branza de capra si sfecla

Ingrediente

  • ½ de salata verde
  • 125 g de branza de capra
  • ½ ardei gras rosu
  • ½ ardei gras verde
  • 1 ceapa rosie
  • 125 g de sfecla rosie
  • ulei de masline,
  • sare,
  • piper
  • zeama de la jumatate de lamaie  

Mod de preparare

Salata verde se spala frunza cu frunza si se rupe sau se taie in fasii nu prea mici, ardeii se taie in cubulete potrivite, ceapa se taie julien. Acestea se amesteca dupa care se va adauga sfecla taiata cubulete iar ultima se va adauga branza de capra taiata cubulete.

Se face un dressing cu ulei de masline si zeama de la o jumatate de lamaie, se adauga sarea si piperul si se amesteca energic cu telul. Acest dressing se va adauga peste salata si se va servi ca in imaginile alaturate. O salata plina de vitamine si rapid de preparat.

Pofta Buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu branza de capra si sfecla" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (2)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Salata de sfecla coapta cu branza de capra si nuci

Postat de katty

Salata de sfecla coapta cu branza de capra si nuci

Spalam bine sfecla cu tot cu coaja, o stergem de apa si o punem intr-o tava pe hartie de copt. Dam tava la cuptor la foc mediu pana sfecla este gata(putem introduce cu usurinta o furculita in...

Citeste continuarea

Salata “de fitze”

Postat de nico15

Salata  “de fitze”

Se taie sunca in fasiute de 1 cm, se taie ardeiul in cubulete, castravetele se taie pe lungime in bare foarte subtiri, ceapa rosie se taie jullien, se adauga cubuletele de sfecla  rosie, se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 01.02.2011, 20:56
sanatoasa
la 02.02.2011, 19:45
gustoasa

Vezi toate comentariile (2)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking