Ingrediente
- Ingrediente:
- 150-200 g branza de capra (o rondea mai mare sau doua mai micute)
- Amestec de salate cu fire de sfecla
- Rondele de sfecla prefiarta
- Germeni de soia
- 100 g Miez de nuca
- 1 ou
- Faina/ pesmet panko
- Ceapa rosie si ceapa verde
- Ulei;
- juice de lamaie
Mod de preparare
Trecem rondeaua de branza prin, ou batut amestecat cu pesmet panko si 30 g de nuci rasnite fin, dupa care dam pentru 10 minutela la frigider sa prinda bine crusta pe branza. Se scoate rondeaua de branza si se prajestele pe ambele parti pana se rumeneste. Se scot pe servetele absorbante si lasa sa se raceasca.
Am amestecat salatele(iceberg, frize)cu sfecla rosie( rodele si fire) cu ceapa rosie si cea verde, am combinat juice-ul de lamaie si uleiul, apoi am asezonat.
Prajim nucile intr-o tigaie fara ulei, apoi le-am scos, le-am adaugat peste salata noastra, am dresat si am adaugat in varf rondeaua de branza, iar pe aceasta am adaugat cativa germeni de lucerna asezonati.
Pofta Buna!
A fost delicioasa si as repeta oricand aceasta experienta, merci Cristi Roman. Sincer nu stiu daca sfecla era cruda sau prefiarta, dar preparatul rezultat a fost foarte bun, asa ca va invit sa o pregatiti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata din branza de capra cu verdeturi" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (23)
|