Salata cu portocale si carne de vita

Postat de Corina33 in Salate
22 Iul 2010 | 3729 vizualizari
Salata cu portocale si carne de vita

Ingrediente

  • 500 g sfecla rosie
  • 2 portocale
  • 500 g file de vita
  • 2 linguri de ulei
  • sare,piper
  • 1 lingurita mustar
  • 200 ml vin rosu
  • 2 linguri otet balsamic
  • 150 g salata
  • 2 cepe rosii

Mod de preparare

Se fierbe sfecla cca. 20 de minute in apa, se curata si se taie rondele. Se curata portocalele si se separa felioarele.

Se prajeste carnea in ulei pe fiecare parte, apoi se condimenteaza cu sare si piper. Se scoate din tigaie si se unge cu mustar. Se stinge grasimea ramasa cu vin rosu si otet balsamic, se aseaza carnea acolo, se acopera cu un capac si se lasa la foc mic sa fiarba cca. 20 minute. Se intoarce de cateva ori.

Se spala salata si se scurge, apoi se taie felii. Se curata ceapa si se taie inele. Se amesteca totul cu sfecla si portocalele.

Se taie carnea si se aseaza peste salata, deasupra se toarna sosul carnii. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu portocale si carne de vita" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (10)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Salata cu paste si legume

Postat de mirela0911

Salata cu paste si legume

Se pun pastele la fiert, conform instructiunilor de pe ambalaj. Intre timp, se pregatesc legumele. Castravetii se curata de coaja si se taie rondele, apoi in doua jumatati. Rosiile se spala s...

Citeste continuarea

Salata calda de fasole

Postat de andaoana

Salata calda de fasole

Fasolea o punem intr-o strecuratoare (daca este fasole din conserva) si o clatim cu apa rece. O lasam sa se scurga bine. Spanacul il spalam bine, frunza cu frunza. Ceapa rosie o taiem...

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.07.2010, 23:19
Ce mult ne place si noua sfecla rosie.Ma asez la o porite la tina pana fac si eu
la 22.07.2010, 23:21
Laly, te primesc cu drag!
la 22.07.2010, 23:28
vai ce bine arata super feliciatri 5 furcu mari
la 22.07.2010, 23:30
Nadina si pe tine te astept!
la 22.07.2010, 23:33
Plina de vitamine!Exact ce ne trebuie!

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking