Salata cu portocale si carne de vita

Postat de Corina33 in Salate
22 Iul 2010 | 3746 vizualizari
Salata cu portocale si carne de vita

Ingrediente

  • 500 g sfecla rosie
  • 2 portocale
  • 500 g file de vita
  • 2 linguri de ulei
  • sare,piper
  • 1 lingurita mustar
  • 200 ml vin rosu
  • 2 linguri otet balsamic
  • 150 g salata
  • 2 cepe rosii

Mod de preparare

Se fierbe sfecla cca. 20 de minute in apa, se curata si se taie rondele. Se curata portocalele si se separa felioarele.

Se prajeste carnea in ulei pe fiecare parte, apoi se condimenteaza cu sare si piper. Se scoate din tigaie si se unge cu mustar. Se stinge grasimea ramasa cu vin rosu si otet balsamic, se aseaza carnea acolo, se acopera cu un capac si se lasa la foc mic sa fiarba cca. 20 minute. Se intoarce de cateva ori.

Se spala salata si se scurge, apoi se taie felii. Se curata ceapa si se taie inele. Se amesteca totul cu sfecla si portocalele.

Se taie carnea si se aseaza peste salata, deasupra se toarna sosul carnii. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu portocale si carne de vita" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (10)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Salata cu ton

Postat de caroline

Salata cu ton

Salata o curatam, o spalam , o uscam si o rupem bucati potrivite ca marime .  Morcovul il curatam de coaja, taiem capetele si il taiem julienne.  Porumbul si fasolea (eu am folosit...

Citeste continuarea

Ciuperci champignon cu quinoa

Postat de katty

Ciuperci champignon cu quinoa

Trecem rapid ciupercile aflate intr-o sita printr-un jet de apa rece si le scurgem. Taiem ciupercile in sferturi dupa ce le-am taiat putin din codite. Intr-o tigaie punem la incins uleiul de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.07.2010, 23:19
Ce mult ne place si noua sfecla rosie.Ma asez la o porite la tina pana fac si eu
la 22.07.2010, 23:21
Laly, te primesc cu drag!
la 22.07.2010, 23:28
vai ce bine arata super feliciatri 5 furcu mari
la 22.07.2010, 23:30
Nadina si pe tine te astept!
la 22.07.2010, 23:33
Plina de vitamine!Exact ce ne trebuie!

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking