Salata de Boeof

Postat de rhapsody in Aperitive / Garnituri
11 Mai 2013 | 3110 vizualizari
Salata de Boeof

Ingrediente

  • 450 g cartofi
  • 250 g morcov
  • 320 g castraveti murati
  • 130 g piept de pui fiert
  • 350 g rulada din piept de pui
  • 1/2 lgt sare
  • maioneza : 1 ou, 300 ml ulei, 2 lgt zeama de lamaie, 1 lgt mustar, 1/4 lgt sare

Mod de preparare

1. Spalam morcovii si cartofii si ii punem la fiert cu tot cu coaja in apa cu putina sare. Dupa ce au fiert ii lasam sa se raceasca, iar apoi ii taiem cubulete.
2. Taiem cubulete castravetii si -i  punem intr-o sita la scurs, abia dupa ce s-au scurs ii amestecam cu cartofii taiati.

3. Pieptul de pui, rulada din piept de pui le facem cuburi si le amestecam cu cartofii si morcovii apoi se amesteca cu maioneza.
    Maioneza se prepara ca in acest video - http://www.youtube.com/watch?v=dC4C0JbMeHY&feature=player_embedded   

4. Punem salata intr-un bol/farfurie si o ornam. De multi ani o ornez cu coji de lamaie aranjate sub forma de trandafir din motive practice - nu se oxideaza, dar si estetice. :)    

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de Boeof" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (17)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Melci cu cascaval cu afumatura

Postat de simona72

Melci cu cascaval cu afumatura

Lasam aluatul sa se dezghete. Pe masa putin infainata punem foaia de aluat, o ungem cu crema de brinza, peste punem intercalat felii mici de cascaval si pulpa de porc. Taiem cu cutitul pe...

Citeste continuarea

Aperitiv guguluf cu vegetale, pui si capere

Postat de panacris

Aperitiv guguluf cu vegetale, pui si capere

Prazul și ardeiul se curăță, se taie rondele și se pun la călit în puțin ulei de măsline, asezonat cu sare și piper proaspăt măcinat, neacoperit, la foc iute cca. 5 minute,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.05.2013, 11:07
Imi place!!
la 11.05.2013, 11:07
vreau si eu o portite, caci pana apuc sa fac eu...ma satur de aici putin, de acolo inca putin.
la 11.05.2013, 11:13
la 11.05.2013, 11:25
buna tare
la 11.05.2013, 11:43
N-am mai mâncat de foarte mult timp! Delicioasă!

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking