Ingrediente
- 1 kg cartofi
- 3 morcovi
- 200 g piept de pui
- 5-6 castraveciori murati
- sare
- piper alb
Maioneza
- 1 lg mustar
- 3 lg branza Philiadelphia
- ulei
Decor
Mod de preparare
Spalam cartofii, ii lasam in coaja si ii punem la fiert. Separat fierbem morcovii si pieptul de pui.
Intre timp tocam marunt castravetii murati si ii asezam intr-o sita pentru a scapa de excesul de lichid.
Pregatim maioneza (eu nu ma prea omor bupa maioneza clasica, asa ca folosesc varianta asta cu branza):
Mustarul se amesteca cu uleiul cu grija pentru a nu se taia. Cand s-a format maioneza punem treptat branza, amestecand dupa fiecare lingura adaugata, pana se omogenizeaza. O punem la frigider.
Dupa ce cartofii s-au fiert, ii curatam de coaja si ii tocam cubulete. Procedam la fel si cu morcovii si pieptul de pui.
Intr-un bol incapator amestecam cartofii, morcovii, carnea, castraveciorii si maioneza.
Adaugam sare si piper dupa gust.
Ornam cu patrunjelul taiat marunt si masline.
Enjoy :)
Daca ti-a placut reteta noastra "Salată de boeuf - varianta mea" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (7)
|